Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
04:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 19 » Тріумфальна перемога "Динамо"
23:58
Тріумфальна перемога "Динамо"

Те, що сьогодні відбувалося на головній спортивній арені - на національному спортивному  комплексі «Олімпійський»  у матчі «Динамо» -«Евертон»(Ліверпуль,  Англія) ще раз довело, що сьогодні українці сильніші, вони здатні перемагати, не дивлячись на складну економічно-політичну та соціальну ситуацію в країні. Підопічні С.Реброва  привели Україну до шаленого успіху – в 1/8 розіграшу Кубку Ліги Європи  футболісти «Динамо» вперше в  історії українського футболу здобули  перемогу з крупним рахунком над англійцями – 5:2.  Цьому успіху передувала поразка в першому матчі в Англії – 1:2. Гості в звітному  поєдинку в Києві мали фору в одне очко. Звичайно, що киянам було набагато складніше довести свою перевагу – здобути перемогу, але шалена підтримка 67 тисяч  уболівальників, що цього вечора прийшли підтримати  футбольну Україну,  наполегливість,  самопожертва, відданість грі на кожному клаптику ігрового поля,  привели до  заслуженої перемоги.  Такого бажання, такої наснаги, такого колективізму  та одностайності в організації  результативних атак, давно чекав уболівальник. 

Перший гол у ворота Ховарда на 21-й хв. забив лідер  команди динамівців Ярмоленко, коли  на одній нозі обіграв гравця «Евертона» і влучно  пробив у лівий кут воріт суперника – 1:0. Початок зроблено! Все починається з нуля.  На 29-й хв. кращий гравець  англійців Лукаку зумів обіграти двох наших захисників  і звести рахунок на нічийний.  Та вже на 35-й хв. новобранець команди –  польський легіонер  Теодорчик, який після подачі Гусєва поборовся за м’яч, який від його майстерного  удару влетів у ворота суперника 2:1 – Україна попереду! За дві хвилини Велозу прекрасним ударом голови перекидає м’яч через голкіпера англійців – 3:1. Це вже серйозна заявка на успіх - вихід в ¼  Ліги Європи.  Та це ще не був кінець мріям англійців, на 56-й хв.черга дійшла і до Гусєва. Спершу удар парирує воротар гостей, а вже з другої спроби  Олег пробиває в стійку та м’яч залітає таки у ворота – 4:1. Ну  все здається, що гра зроблена, але ні, впіймавши кураж, кияни на 76-й хв. зусиллями  Антунеша, який майстерно пробив з дальньої відстані  в верхній лівий кут – дев`ятку «Евертона»робить рахунок - 5:1 ан користь динамівців. Що діється на трибунах! Такого Київ не  бачив, таких голів, такої гри  бачив уболівальник, напевно, за всі  роки незалежності. Був момент забити ще раз Ярмоленку – стійка на заваді стала. Англійці кілька разів гостро  атакували, але чудеса  майстерності творив у рамці своїх воріт Шовковський. У 5-ти гольових  ситуаціях наш кіпер був на висоті . Гол престижу англійцям таки вдалося забити в кінці поєдинку, коли на 82- йх Джагєлка таки зумів сквитати – скоротити рахунок у грі – 5:2. Розчаруванню англійців, здається, не було меж. Вони й гадки не мали, що програють. 

Тріумфальна перемога киян  - перемога України, перемога  віри, духу, сили волі  і прагнення жадоби до перемоги принесли потрібний результат.

Слава «Динамо»! Слава Україні!

  "Динамо" : Шовковський, Теодорчик (Кравець, 75), Хачеріді, Гусєв (Калітвінцев, 90), Рибалка, Сидорчук (Буяльський, 64), Ярмоленко, Драговіч, Антунеш, Велозу, Сілва

"Евертон": Ховард, Алькарас, Коулмен, Барклі, Атсу (Осман, 65), Баррі, Маккарті (Бешіч,78), Нейсміт (Коне, 65), Лукаку, Джагєлка, Бейнс.

Попередження: Рибалка, 83, Драговіч, 85, Антунеш, 90+1, - Лукаку, 83, Бешіч, 90+4.

І.Мельник  

Просмотров: 1327 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]