Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
08:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 06

 Сьогодні, 6 березня о 12. 00 в селищі Нова Прага відбулося  велике свято для малечі – після капітального ремонту відкрив свої двері дитячий садочок, в якому відсьогодні може виховуватись, наибратись фізичного зростання 25 малюків, що для віддаленої частини селища вкрай необхідно.  

 Відкриваючи урочистості селищний голова О.Горбенко наголосила, що свого часу розроблена стратегія  С.А.Кузьменка  стосовно тісної співпраці  влада –  соціально відповідальний бізнес на селі - громада має свої бажані результати, як гарний приклад сьогодні відкрився ДНЗ «Сонечко». 

 Виступаючи перед батьками, гостями – представниками  агробізнесу, що вклали свої кошти у відбудову дитсадка, заступник голови КОДА Сергій Коваленко, наголосив:

- За дорученням голови облдержадміністрації С.А ... Читать дальше »

Просмотров: 2451 | Добавил: wernega | Дата: 06.03.2015 | Комментарии (0)

Вчорашнє засідання міськвиконкому  міський голова С.Цапюк  оголосив хвилиною мовчання по загиблих на шахті ім. Засядька. А далі було розглянуто ряд питань, що стосувалися життя олександрійців. Зокрема, було заслухано звіт про стан  виконання звернень громадян до управління соціального захисту населення. Так, за минулий рік було зареєстровано 971 звернення. З них позитивно вирішено – 719.  Люди здебільшого зверталися за матеріальною допомогою на лікування, за путівками на санаторне лікування.  215 громадян звернулися за роз’ясненнями, 29 – за пільгові перевезення.  Найбільше  звертаються пенсіонери.

Міський голова наголосив, щоб відповідні органи через ЗМІ, приймальні в соцзахисті терміново дали роз’яснення про  нові правила надання ... Читать дальше »

Просмотров: 1276 | Добавил: wernega | Дата: 06.03.2015 | Комментарии (0)

Национальный банк введет с 9 марта банкноту номиналом 100 гривен нового образца. Об этом говорится в письме Нацбанка № 50-01011/14196 от 4 марта.

НБУ обращает внимание банков на то, что банкноты номиналом 100 гривен образца 2014 года относятся к банкнотам нового поколения – образца 2014 и последующих годов выпуска, поэтому сортировка и упаковка их при обработке должна осуществляться отдельно от банкнот номиналом 100 гривен старого образца. Новая банкнота будет в обращении вместе с банкнотами старого образца.

Зачем, именно сегодня. Это что так очень важно. Понятно, что эмиссия денег нас ждет бесповоротно. Вот не слышал чтобы сказали, что открыт новый завод, маленькое предприятие. Об экономике говорим лишь, что инвесторы придут и помогут бюджет сбалансировать, чтобы можно было выплаты делать.  Думаю,  что Европа  далеко не заинтересована в разви ... Читать дальше »

Просмотров: 2207 | Добавил: wernega | Дата: 06.03.2015 | Комментарии (0)

Невизначеність послідовної політики О.Квіташвілі з Міністерства охорони здоров`я не лише дивує, а в першу чергу обурює українців.  Підзабув прем’єр А.Яценюк, коли давав кредит довіри іноземцям-міністрам, наголошуючи, що через місяць вони повинні  провести зміни в своїх міністерствах, щоб люди відчули полегшення тиску  на родинний гаманець.  Пройшло  понад 2 місяці, а віз і нині там – дуже рідко ми чуємо виступи міністрів, їх пропозиції, зміни в організації та проведенні політики зменшення ціни на лікарські засоби та  в покращенні медичного обслуговування.

Навпаки, ціни у порівнянні з минулим груднем 14- го року  зросли  в аптечній мережі  в рази.  Я думав, що нові керівники  швидко  вивчать  основну причину ... Читать дальше »

Просмотров: 1467 | Добавил: wernega | Дата: 06.03.2015 | Комментарии (0)