Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 6 » Бо велике серце мають
15:43
Бо велике серце мають

 Сьогодні, 6 березня о 12. 00 в селищі Нова Прага відбулося  велике свято для малечі – після капітального ремонту відкрив свої двері дитячий садочок, в якому відсьогодні може виховуватись, наибратись фізичного зростання 25 малюків, що для віддаленої частини селища вкрай необхідно.  

 Відкриваючи урочистості селищний голова О.Горбенко наголосила, що свого часу розроблена стратегія  С.А.Кузьменка  стосовно тісної співпраці  влада –  соціально відповідальний бізнес на селі - громада має свої бажані результати, як гарний приклад сьогодні відкрився ДНЗ «Сонечко». 

 Виступаючи перед батьками, гостями – представниками  агробізнесу, що вклали свої кошти у відбудову дитсадка, заступник голови КОДА Сергій Коваленко, наголосив:

- За дорученням голови облдержадміністрації С.А.Кузьменка хочу привітати вас з визначною подією - відкриттям дитячого садка. Це спільний вдалий проект влади, громади і бізнесу,  який спрямований на найдорожче, що є в житті - для кращого навчання та виховання дітей,  які потребували ремонту, які потребують нормальних, звичайних умов, щоб нормально розвиватись і рости. Але на реалізації цього проекту ви не повинні зупинитись. Очільник області  наголошує на тому, що майже третина дітей дошкільного віку новопражців немає можливості відвідувати дошкільні навчальні заклади. Тобто, підтримка ваших проектів  щодо будівництва  для дітей дошкільних закладів завжди буде всіляко підтримана. Вітаю з наступаючим жіночим днем. Щастя, родинного тепла і побільше радісних подій у вашому повсякденному житті.
 Голова Олександрійщини районної адміністрації Андрій Коломійцев  в свою чергу  відмітив наступне:
 Не кожного дня ми маємо можливість щось відбудовувати, щось відкривати. Прийшов час  принести радість у життя батьків і малечі Нової Праги,які сьогодні мають можливість перебувати в значно кращих умовах перебування в дитячому садку. Сьогодні  соціальна сфера на селі не в змозі вижити без тісної співпраці всіх, хто працює на землі. Представники бізнесу вклали понад 500 тис. грн на відновлення дитсадка . Велика дяка за це :  СГ «Південне» (керівник О. Валькевич), ФГ «Степ» (С.Скороход), ТОВ «УкрАгроКом» (П.Фесюк), та інші, котрі не жалкують свої кошти, а вкладають їх у майбутнє країни – дітей. Миру і процвітання нашій  країні.  

Прийшли гості з подарунками. О. Валькевич, вихованець  цього дитсадка в минулому, до вкладених коштів  раніше, сьогодні подарував ще й пральну машинку. Селищна рада: електром`ясорубку, пилосоc та холодильник.  Влада в особі  Ю.Коваля  « щоденно днювала  в дитсадку, організовуючи  роботи», прийшла з іграшками.  А ще стало відомо, що  1- го вересня поточного року буде відновлено і другу частину  дитсадка, а це ще 30 малюків зможуть  відвідувати дитячий заклад. 

Від імені народного депутата А.І.Кузьменко,  його представник О.Святець передала найкращі слова побажання  миру і добра, щасливого перебування діточок в садочку, що розпочата справа пов ідновленнюроботи всього дитсадка буде закінчено цього року, щоб малечі було весело,затишно і комфортно. В подарунок  були передані іграшки.

Виконроб ТОВ «УкрАгрКому» Володимир Цвєтков відмітив:

- За дорученням  керівництва  товариства на чолі  з П.Д.Фесюком, наша бригада отримала завдання виконати роботи по підведенню води, каналізації, встановлення опалення – піролізного котла,  санвузлів, по виконанню оздоблювальних робіт. На це товариство  витратило понад 300 тис. грн. Для народного депутата А.І.Кузьменка  завжди є були і будуть пріоритетними питання  підвищення соціальних  стандартів життя  на селі.

Дітки в свою чергу щирими віршами привітали кожного із учасника віршованими рядками, що стали оцінкою їх роботи. ..А відбулося це завдяки  великому серцю людей, яким не байдужа доля  підростаючого покоління.

 

І.Мельник    

 

Просмотров: 2452 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]