Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
08:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 23

Между сторонами конфликта будут установлены коридоры безопасности от 50 до 140 километров.

В Примечаниях к Минским договоренностям от 12 февраля говорится:

Такие меры в соответствии с законом "Об особом порядке местного самоуправления в отдельных районах Донецкой и Луганской областей" включают следующее:

1.освобождение от наказания, преследования и дискриминации лиц, связанных с событиями, имевшими место в отдельных районах Донецкой и Луганской областей;
2.право на языковое самоопределение;
3.участие органов местного самоуправления в назначении глав органов прокуратуры и судов в отдельных районах Донецкой и Луганской областей;
4.возможность для центральных органов исполнительной власти заключать с соответствующими органами местного самоуправления соглашения относительно экономического, социального и культурного разви ... Читать дальше »

Просмотров: 2072 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

23 февраля 2015. Турция. Товарищеский матч. Начало в 15:30.

"Металлист": Сидоренко (Погорелый 46), Кулаков (Ковтун 46), Ищенко, Пшеничных (Березовчук 46), Бобко, Кобин, Красноперов (Ковальчук 46), Шарпар, Назаренко (Болбат 34), Ребенок, Гоменюк (Приемов 46)

"Александрия": Новак, Сухоцкий, Микицей, Басов, Шендрик, Леонов, Черний, Банада, Старенький, Запорожан, Коломоец.

Предупреждения: Назаренко, 21, Бобко, 46, Ищенко, 67, Березовчук, 76, Кобин, 86

Голы: Степанюк, 61, Иващенко,88.

Харьковский «Металлист» вчера успел разгромить казахстанский «Жетысу» (4:0), а уже сегодня проводил свой заключительный матч на зимних сборах. Своеобразной генеральной репетицией перед встречей с киевским «Динамо» стал спарринг с лидером украинской ... Читать дальше »

Просмотров: 955 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

Охтирський "Нафтовик" прибув до Олександрії, де розпочне свій третій навчально-тренувальний збір. На цьому зборі у команди заплановано провести чотири спаринги,  суперники ще уточнюються. Цей етап підготовки буде тривалістю одинадцять днів, на якому тренери охтирської команди проглянуть всіх потенційних новачків команди. Детальну інформацію про спаринги буде опубліковано найближчим часом. 23 лютого охтирчани зіграли зі збірною командою вільних агентів.  28 лютого зустрінуться з командою "Гірник" (Кривий Ріг) і завершальну гру проведуть з командою "Кремінь" (Кременчук).

Крім того, 25 лютого "Нафтовик-Укрнафта" проведе двухсторонню гру.

... Читать дальше »

Просмотров: 833 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

ФК "Олександрія" продовжує свій навчально-тренувальний збір в Туреччині. Після дводенного відпочинку наша команда переїхала до Белєка в готель "TITANIC DELUXE BELEK". Протягом 8 днів наші земляки проведуть 4 поєдинки: 21 лютого - ФК "Заглємбе" (Польща), 23 лютого - ФК "Металіст" (Харків), 25 лютого - "Жетису (Казахстан) та 27-го - суперника ще не визначено.

 Традиційними спаринг-партнерами за останні кілька років вже стали матчі з польськими командами. Зокрема, на слуху команда польська  «Заглємбе», казахський клуб «Жетису», «Атирау». 

В останньому протистоянні ФК "Олександрія" - "Заглємбе" - 1:2 (1:0) наша команда поступилася полякам.

ФК "Олександрія":
1 тайм: Новак, Басов, Ш ... Читать дальше »

Просмотров: 894 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

«Скільки років користуюсь телефоном, а такого ще не було. Вийшов з ладу зв'язок. Зателефонувала  по телефону в бюро по ремонту. Ніхто не відповів. Сусіда дав мені номер з багатозначним числом.  Набрала, а мені «з якої області телефонуєте», кинула слухавку…», - жалкується пенсіонерка гр. К.

Справді, після оптимізації ПАТ «Укртелеком» перейшов на нові методи роботи. Структурна  перебудова пройшла наприкінці минулого року - шляхом  скорочення  працівників (звільненим людям виплатили наперед місячні зарплатні, кому скільки – від 3 до 6 місяців, а кому залишалось кілька років до пенсії...), зі створенням  центрального центру обслуговування абонентів, що знаходиться в Києві. Як мені пояснили – це дало посилення контролю, відповідальності  працівників.  Тому, при наборі  ном ... Читать дальше »

Просмотров: 957 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)

Напередодні великого релігійного діяння - Великого посту єпископ Олександрійський та Світловодський Бололєп запросив на зустріч з божим словом представників місцевих засобів масової інформації (відгукнулись і обласна газета «Народне  слово»  в особі кореспондентів  С.Костенко та А.Сокович), щоб донести до широкої аудиторії людей значимість Великого посту в житті християнина.

- Більшість людей неповністю розуміє що таке Великий піст. Тому, вважаю за потрібне напередодні  розказати про ціль постування. Великій піст - це засіб упокорити свою плоть і очиститися від гріхів. Він починається з прощенної неділі – від 22 лютого  і продовжується до Великодня.  У часі – це 40 днів. Блаженніший настоятель УПЦ митрополит Онуфрій напередодні р ... Читать дальше »

Просмотров: 2002 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2015 | Комментарии (0)