Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:53
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 23 » Оптимізація зв’язку - на користь абонентам?
11:42
Оптимізація зв’язку - на користь абонентам?

«Скільки років користуюсь телефоном, а такого ще не було. Вийшов з ладу зв'язок. Зателефонувала  по телефону в бюро по ремонту. Ніхто не відповів. Сусіда дав мені номер з багатозначним числом.  Набрала, а мені «з якої області телефонуєте», кинула слухавку…», - жалкується пенсіонерка гр. К.

Справді, після оптимізації ПАТ «Укртелеком» перейшов на нові методи роботи. Структурна  перебудова пройшла наприкінці минулого року - шляхом  скорочення  працівників (звільненим людям виплатили наперед місячні зарплатні, кому скільки – від 3 до 6 місяців, а кому залишалось кілька років до пенсії...), зі створенням  центрального центру обслуговування абонентів, що знаходиться в Києві. Як мені пояснили – це дало посилення контролю, відповідальності  працівників.  Тому, при наборі  номера  0800506800 (телефонний дзвінок безкоштовний, як і на номери 101, 102, 103 та 104) у вас будуть запитувати звідки телефонуєте. Приймуть заявку, яка автоматично через кілька хвилин, як нам пояснили, відправляється в Олександрію, в дільницю технічного ремонту.  Майстри виходять за заявкою і ремонтують лінію чи сам апарат. Наскільки оперативно  виконуються  ремонтні роботи, то  це в великій мірі залежить від корегування дій «абонент-майстер». Бо дуже часто  майстер  телефонує, домовляється, що прийде на конкретну годину. Приходить, а двері у під’їзд закриті, або абонент  відсутній вдома. Багато часу відбирають крадії  кабелю. Мікрорайон Перемога,  14-й та 15-й мікрорайони – це постійна біль зв’язківців. Вирізають дуже часто і сотнями метрів.

Ще ми дізнались, що новостворений  відділ маркетингу по продажу послуг працює в тому ж  приміщенні, де  діє міжміський переговорний пункт.  Тут все розкажуть, підкажуть і допоможуть вирішити вашу проблему. Є відповідні стенди на яких вся потрібна інформація до відома користувачів послугами «Укртелекому».

Детально дізнатися про тарифну політику  та іншу інформацію, що цікавить споживачів телефонного зв’язку, - з цього приводу нам запропонували офіційно звернутися з відповідним листом до Кіровоградської філії ПАТ «Укртелеком» так як, існує корпоративна етика,  «Укртелеком» - приватна структура.

Телефонний зв'язок працює надійно, пояснили нам, нарікань обмаль, що відповідають нормативним показникам.       

І. Григорович (газета «Вільне слово»)      

Просмотров: 957 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]