Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
19:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 12

 Відбулася певна ротація – зміна  підготовки  ФК «Олександрія» до старту другої частини 24- го чемпіонату з футболу серед команд першої  ліги. 

У телефонній розмові з головним тренером Володимиром Шараном, дізналися про наступне:

- Так, справді, порадившись з керівництвом клубу, дійшли до спільного – провести другий етап підготовки на своїй базі. Цьому сприяє погода, і головне, що вже є домовленість про спаринги на цей період. Тим більше, що ця частина буде нести в собі загально підготовчий період з функціонального відновлення гравців. Збори розпочнуться з 15 січня і продовжаться до 8-го лютого. Вже 15-го січня  на 15.00 заплановано перше тренування на штучному полі. Графік тренувань розписано на перший тиждень 5-22 січня, що буде мати в основі по 2 тренування на день з одним вихі ... Читать дальше »

Просмотров: 1083 | Добавил: wernega | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні в будинку футболу о 9.30  відбулася прес-конференція активістів переселенців-біженців, які оселилися-винаймають в Олександрії, щодо  їх  майбутнього проживання в нашому місті. Зокрема, організатор біженців з Криму Армен Агаджанян, член організаційного комітету Євромайдану Криму, співзасновник громадської організації «Кримсос»,  зібрав навколо себе перших однодумців-переселенців, котрі виявили бажання побудувати житло і жити на Олександрійщині.

- Сьогодні ми практично маємо чіткий план дій, проектну документацію, перших можливих донорів – інвесторів. Актив складається з 8 сімей, котрі  стануть першими ініціаторами будівництва житла. Ми запрошуємо всіх небайдужих людей надати матеріальну допомогу - стати фінансистами  нашого проекту. Адже сьогодні лише на Олександрійщині зареєструвалися біля 1000 переселенців з Донбасу та Криму. Надіятися ... Читать дальше »

Просмотров: 866 | Добавил: wernega | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

Приємна  новина надійшлда до Олександрійської районної адміністрації. Днями Кіровоградський обласний центр народної творчості підвів підсумки регіонального етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості, який проводився протягом вересня-жовтня 2014 року з метою вивчення, удосконалення та активізації діяльності сільських клубних закладів, надання якісних культурно-дозвіллєвих послуг, привернення уваги органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до проблем культури на селі.

Друге почесне  місце  заслужено дісталося Попельнастівському сільському Будинку культури.  Те, що було зроблено за останні  три роки вражає. Матеріальна база, (економопалення, тренажерний зал, зал гореографії, туалети, душові кабінки. кімнати відпочинку, біль ... Читать дальше »

Просмотров: 805 | Добавил: wernega | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)