Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
17:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 12 » Другі в області
00:17
Другі в області

Приємна  новина надійшлда до Олександрійської районної адміністрації. Днями Кіровоградський обласний центр народної творчості підвів підсумки регіонального етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості, який проводився протягом вересня-жовтня 2014 року з метою вивчення, удосконалення та активізації діяльності сільських клубних закладів, надання якісних культурно-дозвіллєвих послуг, привернення уваги органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до проблем культури на селі.

Друге почесне  місце  заслужено дісталося Попельнастівському сільському Будинку культури.  Те, що було зроблено за останні  три роки вражає. Матеріальна база, (економопалення, тренажерний зал, зал гореографії, туалети, душові кабінки. кімнати відпочинку, більярдна, тенісні столи...) художня самодіяльність - все задіяно і працює на благо  культурного  виховання  сільських мешканців. Гадаю, що  не так багато подібних закладів нині діють в Україні. Краще  за все  говорять (наглядно свідчать) факти - в даному випадку  фото з власного  архіву (травень-2012, березень-2014).      

Переможцями конкурсу визнано:     

Перше місце - Панчівський сільський Будинок культури Новомиргородського району,  (директор Галина Рігус).

Олександрівський сільський клуб Голованівського району,              

(директор Валентина Олійник)

Друге місце

Кропивницький сільський Будинок культури Новоукраїнського району

(директор Лариса Урба)

Родниківський сільський Будинок культури Олександрівського району

(директор Юрій Казарін)

Попельнастівський сільський Будинок культури Олександрійського району       директор Ольга Чорнобривець). Добре пам`ятаю амбіційного сільського голову О.Волянського, який  у 2012 році в День Перемоги , сказав  народному депутату України С.Кузьменку тоді, що завдячуючи  інвесторам, що прийшли в особі  "УкрАгроКому ", "Агросвіту"  та одноосібникам Попельнастого, село по соцінраструктурі через рік-два буде найкращим не лише в районі... Сьогодні  культура  зайняла друге місце. 

Третє місце - Катеринівський сільський Будинок культури Кіровоградського району

(директор Інна Воронян),  Грушківський сільський Будинок культури Ульяновського району, директор Сергій Сулима), Олександрівський сільський клуб Петрівського району,  директор Наталія Кривошея).

Спецкор.

 

Просмотров: 805 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]