Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
07:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 12 » Зміни в підготовчому періоді ФК «Олександрія»
21:27
Зміни в підготовчому періоді ФК «Олександрія»

 Відбулася певна ротація – зміна  підготовки  ФК «Олександрія» до старту другої частини 24- го чемпіонату з футболу серед команд першої  ліги. 

У телефонній розмові з головним тренером Володимиром Шараном, дізналися про наступне:

- Так, справді, порадившись з керівництвом клубу, дійшли до спільного – провести другий етап підготовки на своїй базі. Цьому сприяє погода, і головне, що вже є домовленість про спаринги на цей період. Тим більше, що ця частина буде нести в собі загально підготовчий період з функціонального відновлення гравців. Збори розпочнуться з 15 січня і продовжаться до 8-го лютого. Вже 15-го січня  на 15.00 заплановано перше тренування на штучному полі. Графік тренувань розписано на перший тиждень 5-22 січня, що буде мати в основі по 2 тренування на день з одним вихідним. Буде задіяно і манеж "Олімпу".   
- Скільки контрольних матчів заплановано на цей період провести і з ким?
- Тренерський штаб визначив  4 спаринги-поєдинки. Перший відбудеться  в Кривому Розі з «Гірником», який  вже має  чудове поле зі штучним покриттям. Вирішили  виїхати – змінити обстановку, а то весь час вдома їх приймали.  27- го січня зіграємо з наступним суперником, але  поки що  визначаємось хто ним буде. Сьогодні складно  домовитися про контрольні матчі, бо всі клуби вже розписали графіки, інші виїдуть за кордон. Але  цей матч буде обов`язково.  31- го січня до нас завітає  «Гірник-Спорт» (один із лідерів чемпіонату, - авт.)  та 6- го числа  вже наступного  лютого місяця зустрінемося в Олександрії з «Кременем».  Команда готова до збору. Після операції відновлюється В.Грицук. Думаю, що навесні він нам допоможе, бо сьогодні йому ще рано працювати в загальній групі.
- Чи буде в команді М.Козак?       
- Після 23-го січня ми будемо. напевно, вже знати про це. Адже сьогодні  в Михайла ще діє 6-ти місячний контракт з «Десною» (ясно, що «викрутять» руки керівництво «Десни», відпускаючи Козака, - авт.).  До цього часу ми визначимося з футболістами яких би сьогодні хотіли бачити в нас, і з тими, хто залишить  «Олександрію». Один з гравців  вже під питанням. Він виявив бажання попробувати себе в «Олімпіку». Прізвища з етичних причин не буду називати. Зарано, але кілька гравців залишать таки команду.  
- Вже сьогодні треба серйозно думати про дублюючий склад, його тренерський штаб та склад  команди.
- Керівництво клубу знає і обіцяє, що до середини лютого це питання буде вирішено. Ми добре усвідомлюємо, що це вимога ПЛ і наше майбуття.
- Третій збір коли розпочнеться  і де буде проходити?
 -З 8- го лютого він розпочнеться в Туреччині, і буде проходити  на протязі  21-го дня. Постараємося на хороших полях награтися, відновитися, зміцнитися духом і набути нових футбольних якостей гри. Повернувшись додому,  будемо  вже на місці готуватись до першого домашнього матчу з «Нафтовиком - Укрнафта». 

І.Мельник                

Просмотров: 1084 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]