Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
00:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 18

«Буковина» (Чернівці) – ФК «Олександрія» 1:1 (1:0)

18.10.2014р.,15-00, стадіон «Буковина, + 14 С, поле 4

Головний арбітр - Андрій Кутаков (Вінниця).

Асистенти арбітра - Володимир Шланчак (Черкаська обл.), Олександр Шост (Луганськ).

4-й арбітр - Олег Когут (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу - Євген Геренда (Івано- Франківськ).

«Буковина»: Одольський, Тєрєхов, Дем’янчук, Ателькін, Булезюк, Немтінов, Сівка, Скидан, Темерівський, к/к, Толстяк, Головачук.

Запасні: Загідулін, Добровольський, Косован, Крилюк, Пантя, Шостак.

Гол.тренер – Юій Гій

«Олександрія»: Леванідов, Микицей, Басов, Імереков, Сухоцький, Запорожан,  к/к, Леонов (Коломоєць, 45), Чорній, Старенький (Гуськов, 46), Грицук, Іва ... Читать дальше »

Просмотров: 442 | Добавил: wernega | Дата: 18.10.2014 | Комментарии (0)

 Дитячий міський міжшкільний  турнір з міні-футболу  започатковано від 18 жовтня 2014 року, бо саме  сьогодні  за ініціативи ФК «Олександрія» відбувся перший турнір.  У змаганнях за досить пристойні призи та нагороди  боролися  юні  футболісти  15-ти  олександрійських  шкіл.

Як раніше вже  повідомлялося, що турнір буде проходити  за олімпійським сценарієм, тобто, кожна команда, що програє – вибуває з подальшої боротьби за головні трофеї.

... Читать дальше »

Просмотров: 508 | Добавил: wernega | Дата: 18.10.2014 | Комментарии (0)

 Вперше в Олександрії  відбувся об’єднаний сільськогосподарський ярмарок, який організувала Олександрійська райдержадміністрація спільно з міською владою.  Подібна подія надовго залишиться в пам`яті, як продавців так  і покупців, бо цей ярмарок був благодійний. Усі вторговані  кошти від проданої продукції, що привезли  з усіх куточків Олександрійщини  сільгоппідприємства, що є членами групи компаній  «УкрАгроКом» підуть на допомогу армії. А привезли городянам багатий врожай:  свіжину, домашню ковбасу, копчене сало, шашлики, різноманітну печеню, живу рибу, цукор, олію;  широкий асортимент хлібобулочних виробів: біляши,  булочки, короваї, бублики, пироги; багата була городина: гарбузи,  кавуни ( "Колос" привіз, - авт.) , буряки, часник, помідори, яблука, горіхи… Все шуміло, все гуділо. Бойко йшла торгівля.Усі були заряджені на чільну справу.

... Читать дальше »

Просмотров: 552 | Добавил: wernega | Дата: 18.10.2014 | Комментарии (0)