Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
14:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 18 » В.Шаран взяв провину на себе
23:43
В.Шаран взяв провину на себе

«Буковина» (Чернівці) – ФК «Олександрія» 1:1 (1:0)

18.10.2014р.,15-00, стадіон «Буковина, + 14 С, поле 4

Головний арбітр - Андрій Кутаков (Вінниця).

Асистенти арбітра - Володимир Шланчак (Черкаська обл.), Олександр Шост (Луганськ).

4-й арбітр - Олег Когут (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу - Євген Геренда (Івано- Франківськ).

«Буковина»: Одольський, Тєрєхов, Дем’янчук, Ателькін, Булезюк, Немтінов, Сівка, Скидан, Темерівський, к/к, Толстяк, Головачук.

Запасні: Загідулін, Добровольський, Косован, Крилюк, Пантя, Шостак.

Гол.тренер – Юій Гій

«Олександрія»: Леванідов, Микицей, Басов, Імереков, Сухоцький, Запорожан,  к/к, Леонов (Коломоєць, 45), Чорній, Старенький (Гуськов, 46), Грицук, Іващенко (Пономар, 55).

Запасні: Рудик, Шендрік, Банада, Голенков.

Гол.тренер – Володимир Шаран.

Попередження: О.Толстяк (31), О.Темерівський (40), К.Одольський (74), В.Скидан (74) – С.Микицей (?), Ю.Коломоєць (74).

Голи: М.Дем'янчук (42), – В.Пономар (73).

На десяту ранку сьогоднішнього дня питання про те, чи відбудеться звітний матч, все ще перебував у підвішеному стані. «Буковина» продовжує перебувати в очікуванні, що команді хоч хтось протягне руку і врятує клуб від зняття зі змагань. Нагадаємо, що чернівчани в минулому турі не виїхали на гру з «Геліосом» і повторна неявка загрожувала б «жовто-чорним» зняттям з чемпіонату. Таке становище, зрозуміло, трохи тиснуло на психологію не тільки команди господарів, але і гостей. Начебто і на матч потрібно було налаштовуватися, але з іншого боку його могло б і зовсім не бути.

Матч з лідером - це завжди підвищена відповідальність, в першу чергу, до самого себе, в той же самий час «Олександрії», котра пропускає по великих святах, протистояла найгірша команда ліги, головними успіхами якої в нинішньому сезоні було всього три забитих м'ячі.

В останній раз «Буковина» відбирала очки у «Олександрії» у травні 2013-го, коли обіграла «трьохкольорових» на виїзді 1:0. У минулому ж сезоні арбітри двічі фіксували перемогу олександрійців. Спершу, на «Ніці» команда Володимира Шарана у важкому матчі здолала «жовто-чорних», які догравали поєдинок у меншості - 2:1, а в Чернівцях успіх виявився більш переконливим - 3:1.

З перших хвилин матчу олександрійці намагалися забити швидкий м’яч, але чернівчани активно вступали в прессинг - не давали створити щось серйозне біля своїх воріт. Перший кутовий наші земляки подали на 2-й хвилині матчу, але скористатися цією нагодою для відкриття рахунку не змогли. На 8-й хвилині чернівчани організували гостру атаку. Спочатку удар з дальньої дистанції парирував В.Леванідов, а після добивання когось із гравців «Буковини» арбітр зафіксував офсайд. Через декілька хвилин олександрійці відповіли перспективною атакою. Слід відзначити у складі «Олександрії» досить активних В.Грицука та О.Іващенка. Перший роздавав хороші розрізні передачі, а другий завжди перебував на вістрі атак. В одній із них, після прострільної передачі з лівого флангу, на жаль, Олександр не дотягнувся до м’яча і голкіпер накрив його собою. За декілька хвилин все той же О.Іващенко в штрафному майданчику, прикривши м’яч корпусом, розвернувся і пробив в дальній кут воріт, але голкіпер вчасно відреагував на цей удар. Головним козирем чернівчан протягом першого тайму були лише стандартні положення. Наші земляки дуже часто порушували правила на підступах до власного штрафного майданчика, чим користувалися футболісти «Буковини». От і на 42-й хвилині після виконання чергового стандарту було відкрито рахунок в матчі. Після навісної передачі в штрафний майданчик з правого флангу, М.Дем’янчук переправив м’яч у дальній від голкіпера кут воріт – 1:0. В.Шаран відразу відреагував на цей гол і зробив заміну – замість Д.Леонова на полі з’явився Ю.Коломоєць.

З перших хвилин другої половини матчу «Олександрія» пішла всіма силами вперед. Гостроти атакам трьохкольорових додав О.Гуськов, який замінив С.Старенького в перерві. Відразу ж Олександр мав хорошу нагоду відзначитися голом, коли в штрафному майданчику прибрав на замаху захисника і пробив по воротах, але зробити це точно йому завадили інші гравці «Буковини», які нейтралізували загрозу. Хороші можливості для взяття воріт мав С.Басов, який кілька разів підключався до атак олександрійців. В першому випадку він пробив головою мимо воріт, а в другому – його удар парирував голкіпер. Під кінець зустрічі обидві команди почали грати у відкритий футбол, дуже швидко переходили від оборони в атаку. На 73-й хвилині зустрічі, після вкидання ауту в штрафний майданчик, першим на м'ячі опинився кращий бомбардир нашої команди в нинішньому сезоні В.Пономар, який і відправив його в сітку воріт – 1:1. На останніх доданих арбітром до основного часу хвилинах гравці «Буковини» мали можливість вразити ворота В.Леванідова. Чернівчанин пробив у дальній від голкіпера кут, але м’яч пройшовся поряд зі стійкою.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер ФК «Олександрія» В.Шаран так прокоментував гру:

- «Буковина» сьогодні зіграла дуже добре. Молоді хлопці показали на що вони спроможні. Рівень їх самовіддачі був на найвищому рівні. Вони боролися за кожен м’яч, за кожен клаптик футбольного поля. Цей результат для них є позитивним, а для нас – негативним. Ми їхали за перемогою – нічия нас не влаштовує. За такий рахунок провину беру тільки на себе.

З нефіційного сайту "Буковини " - з Контакту

 Нічого надзвичайного не відбулося. Лідер зустрів опір команди, яка  могла і виграти, бо це футбол. У ньому все можливе. До наступного матчу олександрійці підійдуть у відмінній формі і  все буде гаразд. 

Просмотров: 443 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]