Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
20:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 18 » З добрим почином!
19:08
З добрим почином!

 Вперше в Олександрії  відбувся об’єднаний сільськогосподарський ярмарок, який організувала Олександрійська райдержадміністрація спільно з міською владою.  Подібна подія надовго залишиться в пам`яті, як продавців так  і покупців, бо цей ярмарок був благодійний. Усі вторговані  кошти від проданої продукції, що привезли  з усіх куточків Олександрійщини  сільгоппідприємства, що є членами групи компаній  «УкрАгроКом» підуть на допомогу армії. А привезли городянам багатий врожай:  свіжину, домашню ковбасу, копчене сало, шашлики, різноманітну печеню, живу рибу, цукор, олію;  широкий асортимент хлібобулочних виробів: біляши,  булочки, короваї, бублики, пироги; багата була городина: гарбузи,  кавуни ( "Колос" привіз, - авт.) , буряки, часник, помідори, яблука, горіхи… Все шуміло, все гуділо. Бойко йшла торгівля.Усі були заряджені на чільну справу.

На сцені в.о.голови РДА Ю.Коваль, міський голова С.Цапюк, координатори  волонтерського руху. Виступаючи перед присутніми Ю. Коваль наголосив:

- Покровський ярмарок – це початок добрих справ  району і міста. Тим більше, що  він перший  і  приурочений реалізації благодійної мети  -  усі виручені від продажу сільгосппродукції кошти будуть перераховані на потреби учасників АТО. Допомогти нашим воїнам – це святий обов’язок кожного з нас. Нехай усі сьогодні  внесуть свою лепту в добру справу. Одні поторгують,а інші – куплять  все, що запропоновано товаровиробниками, щоб якнайбільше  зібрати  коштів.
Міський голова С.Цапюк в свою чергу сказав:
- Сьогоднішній  ярмарок  відбувається завдяки  голові  облдержадміністрації  С.А.Кузьменку, Олександрійській РДА  та, безумовно,  ТОВ «УкрАгроКом» в особі генерального директора  А.І.Кузьменка, які стали ініціаторами, організаторами  і  реалізували добру справу, яка  направлена на підтримку  наших атовців. Гадаю, що сьогодні всі залишаться  задоволеними, бо ми робимо, безперечно, гарну  і таку  потрібну сьогодні справу. Ми разом з районом ремонтуємо БТри, перші вже днями  відправляться в зону АТО.   
Щоб доставити їх до міста  слід заплатити 11тис. грн  за кожну одиницю  (всього  вже 7  у міст,  10- ще на підході,  доставку  техніки взяв  на себе – «УкрАгроКом», - авт.).  Ми переможемо. Коли ми разом робимо добру справу.   
Координатор волонтерського руху І.Кабанова  відмітила, що сьогоднішня подія – це  щира допомога сільського виробника, який  погодився  продати свою продукцію дешевше, щоб допомогти армії. Виручені кошти підуть на купівлю зимового обмундирування, теплові зорів.
Усі господарства  компанії  «УкрАгроКом»,  а їх понад два десятки відгукнулись на благодійну акцію – ярмарок та  6 представників  малого  бізнесу міста  внесли вагомий вклад у  збиранні  коштів для потреб АТО.
 За якихось дві з гаком  години городяни, практично, все розкупили, що було запропоновано їх увазі. 
  Відвідав  ярмарок і кандидат в народні депутати України від нашого  округу Анатолій Кузьменко:
- Ярмарок – це позитив, це зустрічі людей, один купує – інший продає. А сьогоднішній ярмарок  - це  наша спільна справа, щоб скоріше закінчилася війна. Усі виручені кошти підуть на потреби воїнів АТО.  По цінах – продукція сільгосптоваровиробників нижча від ринкової на 15- 20%. Щоб  були задоволені і городяни, і атовці. Впевнений, що такі ярмарки стануть постійними в Олександрії.
І справді, за якихось кілька годин все, що було привезено  на ярмарок, - розпродалося. Наприклад, ТОВ «Колос», навіть, організувало маленький аукціон, щоб більше вторгувати. Смачні в’язки бубликів по стартовій ціні в 5 грн,  були продані від 13 до 20 грн за в’язку. Живі поросята – 400 грн за одиницю  (на ринку подібні продають від 600 грн  і більше, - авт.),  цукор - по 7 грн за кг,  ячмінь і  кукурудза для годівлі птиці – реалізувалась по 1, 5 грн за кг (на ринку – 2, 5 грн, - авт.), жива риба: короп – 15 грн за кг, товстолобик – 10 грн.

Був торг. Заступник директора товариства "Колос"  з соціальних Любов Замкова йшла на зустріч  покупцям – знижуючи ціни (які і без цього були прийнятними  - по кишенях олександрійців, - авт.):
-  Головне, щоб усю продукцію продати, нічого що дешевше. Усі старались, готували цілу ніч. Олександрійці залишаться задоволеними.  Думаю, що  і наш "колосівський"  ужинок в скарбничку  допомоги воїнам, що перебувають в зоні АТО,  також буде  вагомим. З огляду на хід ярмарку, можна з певністю сказати, що сьогодні усі добре постаралися заради миру і спокою в державі, заради щасливого життя.

Іван Мельник

Просмотров: 552 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]