Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 18 » Козацька звитяга юних футболістів
23:29
Козацька звитяга юних футболістів

 Дитячий міський міжшкільний  турнір з міні-футболу  започатковано від 18 жовтня 2014 року, бо саме  сьогодні  за ініціативи ФК «Олександрія» відбувся перший турнір.  У змаганнях за досить пристойні призи та нагороди  боролися  юні  футболісти  15-ти  олександрійських  шкіл.

Як раніше вже  повідомлялося, що турнір буде проходити  за олімпійським сценарієм, тобто, кожна команда, що програє – вибуває з подальшої боротьби за головні трофеї.

Змагання  розпочалися урочистостями  на штучному стадіоні КСК «Ніка». Перед юними футболістами виступив кандидат у народні депутати України  Анатолій Іванович Кузьменко, який щиро привітав юне покоління майбутніх футболістів-професіоналів з започаткуванням нового турніру з міні-футболу в Олександрії, що в подальшому стане традиційним – щорічним, та побажав успіхів у змаганнях. При цьому А.І.Кузьменко  відмітив, що відродження масового дитячого спорту  на Олександрійщині знаходиться на постійному контролі та при безпосередній участі всіх сільгосппідприємств,  що входять у групу компаній «УкрАгроКом».

 Змагання розпочалися. Велася справжня футбольна баталія з  красивими голами, комбінаціями, швидкостями, накалом емоцій.  До фінальної  частини дійшли сильніші:  команда Олександрійського  колегіуму,  учні Димитровської ЗНЗ №12, юні футболісти НВК №17 та  гімназисти  школи  №1 ім. Т.Шевченка.

Фінальна  частина відбулася вже по обіді на новому мультимедійному спортивному  майданчику  Вищого училища  культури, що днями гостинно почав діяти на благо городян. 

На поле  вийшли команди, що боролися за третє місце. У впертій та безкомпромісній боротьбі  перемогу таки вдалося вирвати учням гімназії № 1. Хоча по ходу матчу вони й програвали димитровчанам, але зібралися і змогли у подальшому забити  2 м`ячі  у ворота  суперника.

 І ось він  фінал. Дві команди вийшли, щоб  визначитись із золотом і сріблом.  Футбольна команда колегіуму  на початку матчу пропускає м’яч у свої ворота. Окрилені успіхом гравці  НВК №17  пішли в атаки, але оголили  фланги, чим і  скористалися футболісти з колегіуму. Тричі м’ячі  побували в воротах  суперників – 2  на рахунку Д.Коваленка, один – забив А.Кашич.   Фінал виявив сильнішого - учнів колегіуму.

 Представник міської влади, начальник управління освіти Л.Димкова привітала переможців змагань, та  побажала у подальшому, щоб цей турнір став традиційним,  бо він формує спортивну дружбу, завзяття, виховує хороші риси та прививає любов до спорту.                  

 Від імені кандидата в народні депутати  Анатолія Кузьменка переможців вітав  його представник А.Коломійцев який сказав, що змагання  вдалися, пройшли організовано і святково, що радість та інтрига змагань принесли велике задоволення не лише учасникам, а й  організаторам та гостям турніру.     

Директор ФК «Олександрія» Д.Кітаєв у свою чергу  відмітив, що юні футболісти  цього дня  були кращими, що  подібні змагання  будуть проводитися щорічно. З наступного року  будуть запрошені і футбольні команди сільських шкіл району, що  надасть турніру статус  міжрайонних змагань, де буде більше інтриги і  масовості.   

Хвилююча хвилина  нагороджень. Золоті медалі сертифікат на 5000 грн і 12 м`ячів  від  фірми «Nike»  та головний  приз  - Кубок у футболістів Олександрійського  колегіуму. «Срібло» і  сертифікат  на 3000 грн – дістається  учням з НВК №17, третє – місце – «бронза» - сертифікат у 2000 грн.  Переможці турніру отримали також і сувенірну продукцію ФК «Олександрія». Кращими гравцями визнано: бомбардир турніру  – С.Гладищук (9 м`ячів), голкіпер турніру – М.Бескостий (колегіум) та приз  «кращого гравця» дістався  футболісту з  того  ж колегіуму  Д.Коваленку.

 Свято футболу вдалося, бо за справу взялися професіонали своєї справи - керівництво ФК "Олександрія". 

І.Мельник

Просмотров: 509 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]