Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
15:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 10

Інколи це доводить до сміху. Як сказав філософ і письменник Георгій Кониський: «Хочеш багатого урожаю, то не шкодуй насіння». І, справді, наші кандидати змагаються у поданні себе через кольорові агітки, які перевершують будь-які розумні кордони. Від  кишенькових календариків до біл- бордів у кілька поверхів. Гадають чим вище, тим більше голосів отримають.

Приходять на думку слова Лесі Українки: «Хто не був високо, той зроду не збагне, як страшно впасти». А «впадуть»  усі, окрім одного , хто стане народним депутатом. А потім ми ще довго будемо читати солодкі обіцянки кандида ... Читать дальше »

Просмотров: 820 | Добавил: wernega | Дата: 10.10.2014 | Комментарии (0)

У Будинку Футболу сьогодні відбулася зустріч з кандидатом у народні депутати України від «Блоку Петра Порошенка»   Сергієм Алексєєвим, відомим київським адвокатом юристом, який  виборов номінацію "Юрист- 2012 року ", щоб зустрітися з громадськістю міста та спортсменами.

Він розповів, що являється  президентом фан-клубу Кличко, 16 років займається юриспруденцією, адвокатською справою. Його контор-офіс налічує 50 юристів. Він приймає активну участь у стимулюванні спорту – популяризації боксу в країні. Під патронатом братів Кличко зроблено дуже багато добрих справ:  побудовано понад 50 спортмайданчиків, діє 9 фан-клубів, відкрито музей братів Кличко  на Олімпійському стадіоні в Києві.

- Ми постійно підтримуємо спортивний рух  у країні, бо це майбутнє наше. Сьогодні Україна займає передові позиції в боксі.  І їх треба зберег ... Читать дальше »

Просмотров: 458 | Добавил: wernega | Дата: 10.10.2014 | Комментарии (0)

18 жовтня під егідою  ФК «Олександрія» та за керівництва управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міськради відбудеться турнір з міні-футболу серед команд - шкіл м. Олександрія присвячений Дню козацької слави.

У конференц-залі Будинку Футболу  відбулася зустріч  керівництва ФК «Олександрія» та  начальника виборчого штабу кандидата в народні депутати А.І.Кузьменка від "Блоку Петра Порошенка" Андрія Коломійцева.

- Група компаній «УкрАгроКом», в якій я працюю, постійно підтримує і  стимулює розвиток спорту в районі. Сьогодні завдяки керівнику  агрокомпанії Анатолію Івановичу  Кузьменку збудовано 5-й сучасний  багатофункціональний спортивний майданчик. Днями Олександрія стала  свідко ... Читать дальше »

Просмотров: 421 | Добавил: wernega | Дата: 10.10.2014 | Комментарии (0)