Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 10 » Сергій Алексєєв буде курирувати Кіровоградщину від Блоку Петра Порошенка
20:34
Сергій Алексєєв буде курирувати Кіровоградщину від Блоку Петра Порошенка

У Будинку Футболу сьогодні відбулася зустріч з кандидатом у народні депутати України від «Блоку Петра Порошенка»   Сергієм Алексєєвим, відомим київським адвокатом юристом, який  виборов номінацію "Юрист- 2012 року ", щоб зустрітися з громадськістю міста та спортсменами.

Він розповів, що являється  президентом фан-клубу Кличко, 16 років займається юриспруденцією, адвокатською справою. Його контор-офіс налічує 50 юристів. Він приймає активну участь у стимулюванні спорту – популяризації боксу в країні. Під патронатом братів Кличко зроблено дуже багато добрих справ:  побудовано понад 50 спортмайданчиків, діє 9 фан-клубів, відкрито музей братів Кличко  на Олімпійському стадіоні в Києві.

- Ми постійно підтримуємо спортивний рух  у країні, бо це майбутнє наше. Сьогодні Україна займає передові позиції в боксі.  І їх треба зберегти і примножувати. Я ніколи не був у політиці, але сьогодні, коли країна стоїть на межі політичної та економічної кризи, до парламенту повинні прийти професіонали, а не  політикани. Тому В.Кличко зрозумів, що тільки об’єднавшись з Петром Порошенком,  можна врятувати країну. І сьогодні в «Блок Петра Порошенка»  увійшли кандидати від «Удару», який свого асу злився з партією П.Порошенка.  Мені доручено відповідальну роботу – курирувати Кіровоградщину. Знаю, область як  аграрно розвинену. Мені приємно сьогодні перебувати та спілкуватися з вами, - наголосив гість з Києва. - Якщо ви проголосуєте, і я стану народним депутатом, то буду працювати в комітеті правової політики, де потрібно розробити  такі закони та прийняти їх, щоб  якнайшвидше рухатись  в напрямку європейських стандартів. Наш Президент Петро Порошенко  розуміє, що новий парламент повинен бути здатним сформувати більшість та сформувати професійний та конструктивний кабмін.

Тому, що сьогоднішня політична криза тягне за собою економічну. Головне завдання дня  - припинення війни. Знаю, що вся країна сьогодні гордиться кіровоградцями, що воюють у зоні АТО. Недаремно їх сепаратисти назвали кіборгами, яких  неможливо перемогти. Президент України Петро Порошенко вбачає в новому парламенті  нових людей, здатних вивести  Україну на передові позиції в європейській спільноті.

Директор районної спортивної школи товариства «Колос» Ю. Котов задав слушне запитання стосовно того, що сьогодні відбувається реформування  спортивної галузі в так званий  перехідний період. З 2015 року  відбудеться  закриття ряду шкіл, що існують за рахунок громадських організацій.Що робити?

Кандидат в народні депутати відповів так:

- Нам треба стимулювати спорт, а не закривати спортивні школи. Думаю, що в  цьому питанні новий парламент визначиться на  користь розвитку спорту, я  це твердо обіцяю. Буде розроблена нова концепція розвитку спорту, яка передбачатиме джерело його нормального фінансування.

 А.Турський,співзасновник радіо "Маяк", висловив жаль, що  у нас лише олімпійські чемпіони мають преференції від держави, а чемпіони світу  їх не мають  як, наприклад, олександрійка, яка нещодавно  виборола титул чемпіона світу з боксу серед жінок. Також було б добре  фонду братів Кличко разом з А.І.Кузьменком відкрити  у місті боксерський клуб Кличків на базі колишнього кінотеатру  «Жовтень», або  допомогти придбати  переносний  боксерський ринг під шатром. Для міста – це був великий крок  у розвитку боксу.

Кандидат погодився з пропозицією і сказав, що буде сприяти у цьому напрямку.

Ще раз хочу повторитись,  треба негайно закінчувати війну, обрати новий парламент, який  обере новий кабмін. Нам треба  побудувати таку країну, щоб люди не знали, хто в  нас генеральний прокурор. Це страшно, коли наші школярі знають. Наскільки  ми заполітизовані, а це  шкодить – багато політиканства.  Я буду допомагати Кіровоградщині, її мешканцям на шляху  до їхнього покращення життя.   

 Іван Мельник      

Просмотров: 459 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]