Поздравляем Вас Гость
Пятница
29.03.2024
09:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 10 » Хто на що гаразд, або як ведуть «боротьбу» за електорат кандидати
22:02
Хто на що гаразд, або як ведуть «боротьбу» за електорат кандидати

Інколи це доводить до сміху. Як сказав філософ і письменник Георгій Кониський: «Хочеш багатого урожаю, то не шкодуй насіння». І, справді, наші кандидати змагаються у поданні себе через кольорові агітки, які перевершують будь-які розумні кордони. Від  кишенькових календариків до біл- бордів у кілька поверхів. Гадають чим вище, тим більше голосів отримають.

Приходять на думку слова Лесі Українки: «Хто не був високо, той зроду не збагне, як страшно впасти». А «впадуть»  усі, окрім одного , хто стане народним депутатом. А потім ми ще довго будемо читати солодкі обіцянки кандидатів. Вони відійдуть, від’їдуть з міста, забудуть  про обіцянки, бо обіцянки вони дають лише перед виборами. Деяких ми взагалі не побачимо  у період виборчого процесу.   

 А поряд  лікарні, де відсутні ліки, відсутня білизна… А поряд аптеки з такими  цінами і  сумнівними ліками, а поряд  магазини з чіткими тижневими рівномірними підвищеннями цін на продукти харчування, а попереду опалювальний сезон, яка буде ціна нашого тепла, ніхто не відає (чому?). Не знають ціну газу!? Смішно звучить.    Через місяць ми "проснимося", коли отримаємо бігунки на сплату, от тільки чи буде тепло, чи будуть "ганяти" холодну воду по трубам, щоб не розморозити систему. Більшості кандидатам  це не важливо. Важливо покрасуватися  на все місто, зганьбити інших. Дешевий популізм молодих представників-кандидатів, які думають .що вони цезарі і македонські. 

Великий Олександр Довженко влучно сказав у свій час: "Навчіть поважати, шанувати й любити людську особистість, виховайте у молодих повагу до старших, хоча б до батьків, і кладивища самі прикрасяться".      .  

І. Мельник

Просмотров: 814 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]