Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
16:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Октябрь » 10 » Юні футболісти Олександрії позмагаються за головний приз - 5000 грн
16:43
Юні футболісти Олександрії позмагаються за головний приз - 5000 грн

18 жовтня під егідою  ФК «Олександрія» та за керівництва управління освіти, молоді та спорту Олександрійської міськради відбудеться турнір з міні-футболу серед команд - шкіл м. Олександрія присвячений Дню козацької слави.

У конференц-залі Будинку Футболу  відбулася зустріч  керівництва ФК «Олександрія» та  начальника виборчого штабу кандидата в народні депутати А.І.Кузьменка від "Блоку Петра Порошенка" Андрія Коломійцева.

- Група компаній «УкрАгроКом», в якій я працюю, постійно підтримує і  стимулює розвиток спорту в районі. Сьогодні завдяки керівнику  агрокомпанії Анатолію Івановичу  Кузьменку збудовано 5-й сучасний  багатофункціональний спортивний майданчик. Днями Олександрія стала  свідком  цього відкриття. Сотні олександрійців  вже займаються спортом на ньому.  Спортивний майданчик збудовано за останніми  технологіями.  На ньому можна проводити змагання з міні-футболу, волейболу,  баскетболу, гандболу, великого тенісу та інші ігрові види спорту.  Сьогодні компанія зініціювала вперше проведення  подібного турніру з міні-футболу, думаю, що він стане традиційним - щорічним.

 Директор ФК «Олександрія» Дмитро Кітаєв наголосив:

  -Задумка  проведення турніру з міні-футболу виникла не спонтанно. Прийшов час її реалізації. Ми його приурочуємо до Дня козацької  слави.  У турнірі  приймуть участь школярі  6-8 класів. Попередньо у змаганнях прийме участь 10 шкіл міста.  Призовий фонд складає  10 тис. грн. За перше місце - 5 тис. грн, Кубок, золоті медалі, дипломи першого ступеня; за друге – 3 тис.; і за третє – 2 тис. грн.  Також  буде  відзначено  кращого воротаря, гравця та бомбардира турніру. Буде  вручатись сувенірна продукція  з атрибутикою футбольного клубу «Олександрія». Відрадно відмітити, що ми дійшли згоди з відомою компанією «Nike», що вона подарує 200  футбольних м`ячів середнього класу. Якщо ми будемо проводити подібні змагання  щорічно, то ця  компанія буде приєднуватись до нас. Усі м’ячі будуть розділені між школами, які  виставлять свої команди на змагання.

 Турнір розпочнеться 18 жовтня о 9. 00 на штучному полі КСК «Ніка», а фінальна частина  пройде на спортивному майданчику  Вищого училища культури, біля  їх гуртожитку, по вул. Луначарського. Змагання  проходитимуть по олімпійській системі:  програв – вибув.    

Ми запрошуємо олександрійців, гостей міста, хто любить спор, своєю присутністю,  підтримайте юних футболістів 18 жовтня, - підсумував Дмитро Кітаєв.  

Іван Мельник               

Просмотров: 421 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]