Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
17:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 16

Після  того, як «Чорноморець» не виконав своєї домовленості  щодо двох спарингів з ФК «Олександрією», відбувши на збори до Австрії, підопічні В.Шарана сьогодні зіграли контрольний  матч з молодіжним складом «Зорі» ( Луганськ), котра перебуває на зборах у нашому місті.

Поєдинок проходив на стадіоні  «Ніка+» о 18.00, при 150 глядачах, + 30С, оцінка поля 5

ФК «Олександрія» - «Зоря» - 2:1( 0:1)   

Суддя в полі: Д.Федан.

Асистенти: Я.Жадан, В.Нерода (Олександрія).     

    ФК «Олександрія»: Леванідов (Рудик, 46), Ломко (Голенков, 73), Піскун, Басов (Імереков, 46), Бичков, Голенков (Бідловськи ... Читать дальше »

Просмотров: 490 | Добавил: wernega | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні, коли йдуть бойові  дії  на Сході країни, де гинуть  військовослужбовці, роль предметів захисту людини від кулі є найважливішою необхідністю.

Керівництво держави робить все можливе, щоб якнайшвидше забезпечити бронежилетами учасників АТО. Крім них свою службу несуть і інші підрозділи, які знаходяться  на бойових постах  по захисту  важливих об’єктів країни.

- Відразу  після того, як народний депутат від нашого округу С.А.Кузьменко надав допомогу в перевезення  «грузу – 200» - воїнів нашої вертолітної бригади, які  29 травня загинули під час передислокації військовослужбовців в зону АТО, стосовно придбання бронежилетів  для офіцерів, що несуть службу в сформованому 17-му батальйоні.  Народний депутат відразу  відгукнув ... Читать дальше »

Просмотров: 565 | Добавил: wernega | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)

Жнива – найвідповідальніша пора в нелегкій повсякденній праці хлібороба. Скільки вкладено сили, наснаги  і розуму, коштів… Скільки недоспано ночей, щоб  вчасно  підготувати ріллю, засіяти, виростити багатий врожай, що є підсумком попередньої осінньо-весняної роботи в полі.

  Колоситься золотим важким колосом нива. Сиплеться важке, добірне зерно з бункера комбайну.  Це велична мить в житті всіх працівників  землі, хто вклав свою душу і розум, працелюбність і натхнення, щоб виростити  вдосталь  хліба. Праця і життя хлібороба – це  життя країни, її народу, його велич і могутність, незалежність і процвітання.

 ТОВ «Колос» одне ... Читать дальше »

Просмотров: 954 | Добавил: wernega | Дата: 16.07.2014 | Комментарии (0)