Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
14:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 16 » "Чорноморець" підводить. Виручають "Зоря" і "Полтава"
23:29
"Чорноморець" підводить. Виручають "Зоря" і "Полтава"

Після  того, як «Чорноморець» не виконав своєї домовленості  щодо двох спарингів з ФК «Олександрією», відбувши на збори до Австрії, підопічні В.Шарана сьогодні зіграли контрольний  матч з молодіжним складом «Зорі» ( Луганськ), котра перебуває на зборах у нашому місті.

Поєдинок проходив на стадіоні  «Ніка+» о 18.00, при 150 глядачах, + 30С, оцінка поля 5

ФК «Олександрія» - «Зоря» - 2:1( 0:1)   

Суддя в полі: Д.Федан.

Асистенти: Я.Жадан, В.Нерода (Олександрія).     

    ФК «Олександрія»: Леванідов (Рудик, 46), Ломко (Голенков, 73), Піскун, Басов (Імереков, 46), Бичков, Голенков (Бідловський, 46), Койдан, Гуськов, Коломоєць (Грицук, 46), Запорожан, к/к (Чепурненко, 46), Кіча.
Гол.тренер: Володимир Шаран.

«Зоря»: Чукавов (Ставицький, 46), Шершень, Скворцов, Мягков, Сухаров, Квачов, Тертишний, к/к, Шапочка, Васильченко, Слюсар, Білоусов.

У другій половині спарингу на поле виходили: Квашук, Король, Назарчук, Ведмеденко, Волік, Солдатенко, Давечлічєв.

Гол.тренер: В.Микитін.

Голи: О.Ломко, 58, О.Гуськов, 90,- П.Мягков, 41.

У першому таймі, маючи територіальну, ігрову і  по небезпечних моментах перевагу, олександрійцям у завершальних атаках бракувало точності, щоб забити хоча б один м’яч у ворота гостей. Суперник, маючи азарт  молодості, зумів  вистояти – зберегти свої ворота у першому таймі недоторканими, і не тільки...

 Уже перший небезпечний момент гості ліквідували на 9-й хв. гри після виконання кутового Кічею, Койдан пробиває  поряд зі стійкою воріт Чукавова. Через хвилину знову  зв’язка Кіча – Коломоєць, яку повинен був завершувати Голенков – не встиг на добиванні. Перший гострий випад гості провели на 14-й хв., коли м’яч  пролетів у кількох сантиметрах над поперечиною. На 25-й хв. Кіча наважився на удар, але м’яч летить мимо цілі.  На 30-й хв. захопившись атакою, наші гравці втрачають м’яч, швидка контратака гостей, і Леванідову прийшлося виходити за межі штрафного майданчика, щоб кинутися під ноги нападнику, рятуючи ворота від ймовірного голу. На 34-й хв. вдалий пас в розріз на  хід  Гуськову, той пробив, але мимо воріт. Набігаючий Коломоєць міг змінити політ м`яча, якби  включив більшу швидкість.

 Найбільш небезпечний момент, який міг змінити рахунок на нашу користь, відбувся на 36- й хв. Запорожан вдало закинув м’яч на Голенкова, той далі на Кічу, який  у стрибку  пробив головою, але на шляху грудьми зіграв захисник, рятуючи свої ворота від голу. Принаймні, 4 гострі моменти могли увінчатися взяттям воріт суперника, але гості таки зуміли організувати одну з контратак. Піскун не виконав своїх обов`язків – не нав`язав боротьбу нападнику, а став статистом, як останній вийшов ві-на-віч з Леванідовим та забив м’яч у наші ворота.

 У другому таймі  вийшли інші гравці: Рудик, Грицук, Бідловський, Імереков, Голенков, Чепурненко, зрівнявши рахунок  на 58-й хв. після виконання штрафного Бідловським, першим на добиванні був Ломко – 1:1. Слід відмітити невтомність, натхненність, стабільність і націленість на ворота Ломка – відчуття голу в цього гравця.   

Далі гра дещо сповільнилася. Гості досить таки  «зубато» тримали оборону, зупиняючи атакувальні дії господарів на підступах до своїх воріт.  Активні дії Грицука, Бідловського, Гуськова могли збільшити рахунок, та захист і надійність голкіпера були на висоті. Особливо близьким до цього був Гуськов на 67-й хв., коли з розвороту пробив вище воріт.

Його старанність таки була реалізована  на 90-й хв., коли Грицук першим пробивав, голкіпер відбиває м’яч, але під ногу Гуськову, який  цього разу був  надто точним – 2:1.

Завтра наші гравці  поїдуть до  ФК  «Полтава», щоб провести останній контрольний матч з полтавчанами перед стартом 24- го Чемпіонату з футболу серед команд першої ліги, що стартує 26 липня.  

Іван Мельник

Просмотров: 490 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]