Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
09:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 14

14 грудня на Соборній площі м. Олександрія  проходила вищеназвана акція. Ініціатор та автор  цього проекту  учасниця  Майдану, бойових дій в зоні  АТО; волонтер, військовий журналіст Катерина Валевська у розмові, наголосила:

-Від міста до міста, від бригади до батальйону єднаємо прапорами на яких люди пишуть свої думки, щоб силою думки, віри і молитви зупинити в Україні війну. Зі сходу на захід і знову на схід. Зокрема, 25 жовтня 245 прапорів були підняті на найвищу точку країни – на Говерлу, щоб бути вище до Бога, мати змогу донести думки  українців. Сьогодні дійшла черга і до Олександрії. Я вперше у вашому місті, давно було бажання його відвідати. Дуже цікавилась його історією, знаменитими людьми... З минулого і сьогодення  міста можна дізнатися про його людей, їх життя і традиції. Приємно коли до тебе підходять люди розпитують, коли пі ... Читать дальше »

Просмотров: 982 | Добавил: wernega | Дата: 14.12.2016 | Комментарии (0)

 Це питання сьогодні на слуху в олександрійців. Кажуть, що вона буде розформована, інші – відбудуться певні зміни. Зі слів  в.о.завідувача  Олександрійської підстанції №5 Ольги Михайлівни Кочерги ( лікарем швидкої допомоги працює з 1977 р.).

-Чи буде розформовано невідкладну медичну допомогу? 
- Ще в 2012 р. вступив у дію ЗУ «Про екстрену медичну допомогу» за яким ми втратили статус юрособи,  та лише з 2016 р. стали Олександрійською підстанцією  №5 в області (3 – в Кропивницькому, 1 – Знам`янка) -  «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області». Один головний  лікар на всю область – Ярошенко Олександр Іванович.  За подальшим реформуванням МОЗ ... Читать дальше »

Просмотров: 1018 | Добавил: wernega | Дата: 14.12.2016 | Комментарии (0)