Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
10:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 14 » «Велика українська хода» дійшла до Олександрії
23:51
«Велика українська хода» дійшла до Олександрії

14 грудня на Соборній площі м. Олександрія  проходила вищеназвана акція. Ініціатор та автор  цього проекту  учасниця  Майдану, бойових дій в зоні  АТО; волонтер, військовий журналіст Катерина Валевська у розмові, наголосила:

-Від міста до міста, від бригади до батальйону єднаємо прапорами на яких люди пишуть свої думки, щоб силою думки, віри і молитви зупинити в Україні війну. Зі сходу на захід і знову на схід. Зокрема, 25 жовтня 245 прапорів були підняті на найвищу точку країни – на Говерлу, щоб бути вище до Бога, мати змогу донести думки  українців. Сьогодні дійшла черга і до Олександрії. Я вперше у вашому місті, давно було бажання його відвідати. Дуже цікавилась його історією, знаменитими людьми... З минулого і сьогодення  міста можна дізнатися про його людей, їх життя і традиції. Приємно коли до тебе підходять люди розпитують, коли підходили атовці, хто пройшов Майдан...

Волонтерка подякувала міській владі за подарований прапор та в організації проведення акції (зокрема, В.Дожджанику). Прапор Олександрії займе гідне місце в музеї історії в Києві. До 16 години дня олександрійці, учасники  АТО, волонтери залишали свої побажання країні, місту, атовцям на прапорі Олександрії.

 Подвижниця великого  українського національного  патріотизму К.Валевська єднає прапорами не лише армію, а й всі міста та селища України.

Любіть Україну як матір свою! Божої благодаті.

ФОТОРЯД

І.Мельник                  

Просмотров: 983 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]