Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 14

Знаходячись  за 16 кілометрів від Олександрії селище Пантаївка свого часу славилося успіхами у видобутку бурого вугілля. Розріз «Морозівський» був «мільйонником». Соціальна сфера на селищі – все в порядку… Сьогодні інші часи, інше життя – без вугільників, і їх трудової слави…

Та селище продовжує жити за нових умов. Про це і ведеться діалог з селищним головою Ігорем Бульбою.

- Минув рік від тоді  як вас було  обрано Пантаївським селищним головою. Що вдалося, а що не вдалося зробити з  передвиборчих обіцянок?
- 6 листопада 2015 року мешканці Пантаївки довірили мені управляти територіальною громадою селища. Це велика і відповідальна честь. Одним із найактуальніших стояло питання ... Читать дальше »

Просмотров: 1331 | Добавил: wernega | Дата: 14.11.2016 | Комментарии (0)

10 листопада в Олександрійському міському відділі поліції його начальник С.Котига та голова ветеранської  організації колишніх  працівників органів внутрішніх справ Г.Донець вручили нагороди групі ветеранам правопорядку.

У короткій промові начальник міськвідділу поліції С.Котига підкреслив про роль і місце ветеранів органів правопорядку у вихованні достойної зміни тих, хто цілодобово несе службу по захисту прав і свобод людей.

Голова громадської ветеранської організації  Олександрійського відділу  поліції ГУ НП у Кіровоградській області Г. Донець відмітив, що протягом багатьох років – понад 10 років  чекали своїх нагород  - медаль  «Ветеран органів внутрішніх справ України» колишні працівники міськвідділу: О.Є.Болілий, Г.Г.Колінько, В.Д.Кучеренко та  В.В.Пустовий.  Встановлена справедливість по відношенню до в ... Читать дальше »

Просмотров: 1120 | Добавил: wernega | Дата: 14.11.2016 | Комментарии (0)