Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
13:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 14 » Довгоочікувані нагороди
13:44
Довгоочікувані нагороди

10 листопада в Олександрійському міському відділі поліції його начальник С.Котига та голова ветеранської  організації колишніх  працівників органів внутрішніх справ Г.Донець вручили нагороди групі ветеранам правопорядку.

У короткій промові начальник міськвідділу поліції С.Котига підкреслив про роль і місце ветеранів органів правопорядку у вихованні достойної зміни тих, хто цілодобово несе службу по захисту прав і свобод людей.

Голова громадської ветеранської організації  Олександрійського відділу  поліції ГУ НП у Кіровоградській області Г. Донець відмітив, що протягом багатьох років – понад 10 років  чекали своїх нагород  - медаль  «Ветеран органів внутрішніх справ України» колишні працівники міськвідділу: О.Є.Болілий, Г.Г.Колінько, В.Д.Кучеренко та  В.В.Пустовий.  Встановлена справедливість по відношенню до ветеранів.           Почесні нагороди Асоціації ветеранів МВС України отримали:  В.М.Кіреєв – медаль «Слава ветеранам ОВС України»,  Ю.М.Дмитренко -  відзнака ВГО «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга»  «За службу державі» (МВС), О.М.Пащенко – пам’ятна медаль до 30-річчя  Чорнобильської катастрофи ВО «Країна» знак народної пошани «За громадський подвиг».

Почесним  знаком  Асоціації ветеранів МВС відзначено Л.М.Дорошенка( якому на днях виповнилося 70 років) та О.Г.Прохоренка. Медаллю  «За заслуги»  нагороджено В.І.Коржа, В.Г.Переверзєва,  О.М.Чередніченка та Г.І.Донця.  С.С.Вовенко, А.А.Радченко та В.В.Шаляпін – отримали з рук  начальника  міськвідділу поліції  медаль «Патріот України».

- У нашій організації налічується 203 ветерани органів правопорядку, які у свій час  несли службу  по охороні громадського порядку та по боротьбі зі злочинністю. Ми стараємося, щоб кожен ветеран не залишався поза нашої уваги...  Серед тих, хто сьогодні отримує  почесні відзнаки -  Валерій Іванович Корж, який свого часу при затриманні особливо небезпечного злочинця отримав тяжке  поранення, а пізніше виконуючи свій службовий обов’язок горів у машині... Таким людям шана і повага від вдячних олександрійців. Сьогоднішня подія – це вшанування тих, хто сьогодні вже на відпочинку, але свого часу не був відзначений на належному рівні державою. День міліції (сьогодні поліції), що відзначався  0 листопада, для ветеранів органів правопорядку – день їх минулого життя, - підсумував голова організації.

ФОТОРЯД

І.Мельник         

Просмотров: 1121 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]