Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
09:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 30

Зрештою, цей матч надовго запам`ятається уболівальникам «Олександрії», як матч  неочікуваної втраченої перемоги в «полтавській битві», коли здавалося, що рахунок першого тайму 2:0 на користь нашої команди не підлягає жодному сумніву.  Вірилося, що і другий тайм принесе радість від наступних забитих  городянами м’ячів у ворота «Ворскли», бо це справляла комбінаційна та атакувальна гра олександрійців. Але доданий час відібрав перемогу в  "Олександрії". Істина непоправна – треба грати до фінального свитка арбітра. Чим і скористалися господарі, а наші гравці дещо втратили концентрацію.           

Згадаймо все по-порядку. Перший м’яч був забитий вже на  8-й секунді поєдинку в виконанні Яремчука, який перехопив м’яч у суперника після старту ... Читать дальше »

Просмотров: 1352 | Добавил: wernega | Дата: 30.10.2016 | Комментарии (0)

- З 1 жовтня  по 30 листопада згідно Указу Президента України П.Порошенка  оголошено про призив  на строкову службу громадян країни віком від 20 до 27 років. Термін строкової служби для рядового складу – 1, 5 роки, для офіцерів – 1 рік,- наголосив на початку  нашої розмови комісар об’єднаного військового комісаріату  м. Олександрія Андрій Карло. – Відразу хочу зазначити, що строковики в зону АТО не направляються. Вони  будуть проходити службу в Кіровоградській, Одеській, Миколаївській та Київських областях.  
- Чи виконується план набору строковиків? І які  матеріальні заохочення  вони будуть мати?
- Згідно доведеного плану 110 чоловік, на даний  час до Збройних Сил України  відправлено лише 25 новобранців (35%). Неявка осіб придатних до проходження ... Читать дальше »

Просмотров: 1419 | Добавил: wernega | Дата: 30.10.2016 | Комментарии (0)

 29 жовтня спортивно-розважальному центрі «Планета – Спорт» ( басейн)  відбувся Всеукраїнський фестиваль з вуличного танцю – брейк данс та хіп-хоп (нижній екстрим – танцівник  виконує акробатичні та  силові трюки на підлозі; верхній брейк-данс – топ рок базується на пластиці тіла -  переміщення тіла в середовищі  та фікси, які на перший погляд  не можна пояснити з точки зору фізики та гравітації.

До Олександрії завітали майже 250 учасників, хто професійно займається  вуличними танцями. Географія була представлена Львовом, Луцьком, Одесою, Черкасами, Києвом, Кропивницьким, Дніпром, Смілою, Полтавою, Первомайськом, Новою Прагою та Олександрією. Вік танцівників від 5 до 35 років.

... Читать дальше »

Просмотров: 1319 | Добавил: wernega | Дата: 30.10.2016 | Комментарии (0)