Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 30 » Фестиваль вуличного танцюв Олександрії
11:30
Фестиваль вуличного танцюв Олександрії

 29 жовтня спортивно-розважальному центрі «Планета – Спорт» ( басейн)  відбувся Всеукраїнський фестиваль з вуличного танцю – брейк данс та хіп-хоп (нижній екстрим – танцівник  виконує акробатичні та  силові трюки на підлозі; верхній брейк-данс – топ рок базується на пластиці тіла -  переміщення тіла в середовищі  та фікси, які на перший погляд  не можна пояснити з точки зору фізики та гравітації.

До Олександрії завітали майже 250 учасників, хто професійно займається  вуличними танцями. Географія була представлена Львовом, Луцьком, Одесою, Черкасами, Києвом, Кропивницьким, Дніпром, Смілою, Полтавою, Первомайськом, Новою Прагою та Олександрією. Вік танцівників від 5 до 35 років.

Організатор змагань засновник школи танцю  Dance Flight та її тренер Богдан Мінченко професійний танцівник, хореограф) на початку змагань відмітив, що вкотре, за роки існування школи, подібні заходи проводяться завдяки меценатській допомозі депутата Олександрійської  міської ради Володимира Дожджаника.

Знаєте є багато людей, які більша відмовляють,  коли до них звертаєшся, а Володимир Васильович  Дожджаник  ніколи не відмовляє, завжди бере на себе головний  фінансовий бік змагань. З приводу проведення фестивалів – концертів він говорить, що той  хто несе  в маси  організовану культуру, той захищає нашу молодь від негативно - паразитичного впливу вулиці.  Ми вдячні, що нас розуміють і підтримують. Сьогодні ви побачите не лише танці, а й  фізичну загартованість наших учасників.

 В свою чергу В.Дожджаник наголосив:

- Дуже приємно, що сьогодні повна зала учасників і глядачів, які приїхали підтримати своїх дітей. Справжнє свято, коли приїздять друзі з багатьох куточків нашої України, що говорить про її єдність і дружбу. Підтримувати тих, хто забирає дітей з неорганізованої вулиці, що згубно впливає  на юне покоління, приводити їх до танцювальних, спортивних чи технічних гуртків  - це велика справа майбутнього нашої держави. Я хвилююся, бо це чи не вперше скільки приїхало учасників. Нехай кожен  з учасників фестивалю залишиться задоволеним  від організації та подарунків.     

Протягом 7 годин – з 14.00 до 21. 00 проводилися змагання в усіх вікових категоріях від 5 до 35 років. Глядачі побачили, як зовсім маленькі танцівники,  5- річні хлопчаки такі демонстрували трюки, що не вірилося, що таке можливе, коли  термічно поєднані рухи танцю і спорту під швидку музику, коли діти виконували фікси, що дивували публіку.  Серед наймолодших найсильнішим, найвіртуознішим танцівником хіп-хопу став Саша Копризов (м. Сміла, Черкаська область), друге місце посіла смолянка Анна Чуменко. У  брейк – данс  рівних не було Саші Шнечкіну з Черкас. Друге місце посів запальний Людвік Жора  з Полтави, який менше року займається вуличними танцями.

Серед дівчат рівних не було   Анастасії Єлізаровій (Єлізарік), яка у всіх виходах виходила переможцем, дійшовши до фіналу змагань, як результат здобула перемогу – завоювала перше місце.

 

Друге місце за Дмитром Молотковим з м. Сміла.

Серед професіоналів рівних не було черкащанину  Ярославу Дубчаку, який в хіп-хоп-про обійшов знаних танцівників.  Виразними були танці «Аппачі» з Дніпра, який також став переможцем змагань. «Чікаго», «Руні», «Прокоп», «Дзюба» (Олександрія)  - це знані в країні танцівники.  
Свято вдалося – попереду 12 листопада Кропивницький запрошує на наступний фестиваль брейк- дансу.

ФОТОРЯД

 

І.Мельник 

Просмотров: 1319 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]