Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
10:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 30 » Неочікувана бойова нічия «Олександрії» в «полтавській битві»
20:55
Неочікувана бойова нічия «Олександрії» в «полтавській битві»

Зрештою, цей матч надовго запам`ятається уболівальникам «Олександрії», як матч  неочікуваної втраченої перемоги в «полтавській битві», коли здавалося, що рахунок першого тайму 2:0 на користь нашої команди не підлягає жодному сумніву.  Вірилося, що і другий тайм принесе радість від наступних забитих  городянами м’ячів у ворота «Ворскли», бо це справляла комбінаційна та атакувальна гра олександрійців. Але доданий час відібрав перемогу в  "Олександрії". Істина непоправна – треба грати до фінального свитка арбітра. Чим і скористалися господарі, а наші гравці дещо втратили концентрацію.           

Згадаймо все по-порядку. Перший м’яч був забитий вже на  8-й секунді поєдинку в виконанні Яремчука, який перехопив м’яч у суперника після старту гри. Цей м’яч  увійде в історію українського  футболу, як найшвидший забитий м’яч на початку матчу. І другий гол Яремчука на 21-й хв., який він красиво забив  головою, після  точної скидки головою Пономаря, і наступні хвилини першого тайму до його завершення були за олександрійцями. Ніхто й гадки не мав, що інтрига – справжня «полтавська битва з «Ворсклою» розпочнеться  за кілька хвилин до завершення матчу, що в результаті  призведе до нічиєї. У другій половині поєдинку наші гравці збавили темп, більше захищалися, мало контратакували, та й господарі за 45 хв. другого половини гри нічого небезпечного біля воріт Леванідова не створили. вірилося, що з таким результатом  і завершиться це протистояння. І тільки помилка Басова на 90-й хв., коли він зіграв рукою в своїй штрафній зоні, що привело до пенальті. Кобахідзе скорочує  рахунок - 1:2. Здавалось, що наші гравці утримають рахунок, але за хвилину  другий м’яч  влетів у ворота «Олександрії».  Для нашої  команди – це анти рекорд – пропускати двічі за кілька хвилин до кінця поєдинку. Це підтвердив В.Шаран, що він не пам’ятає, щоб у доданий час його підопічні  пропускали, втративши перемогу. Тренер в цілому залишився задоволений грою своїх підопічних, хто б що не говорив. Неочікувана бойова нічия "Олександрії " в "полтавській битві" з "Ворсклою".

«Олександрія» після 13- го туру посідає 4 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 21 очко. Попереду важкий домашній матч проти «Шахтаря», що відбудеться 6 листопада о 19. 30 на КСК «Ніка». Прийди і підтримай свою «Олександрію»!

І.Мельник      

Просмотров: 1353 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]