Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 11

Сьогодні Олександрія перебуває в такому собі цікавому стані, що нагадує ренесанс - відновлення. Десятиліттями олександрійці чекали коли ж відбудеться очистка річки Березівка, що перетинає та ділить місто навпіл в його центральній частині, що свого часу була окрасою міста... Покоління 70- х років пам`ятає Березівку, коли після очистки русла та поглиблення  можна було з пішохідного містка шубовснути в річку та добре порибалити з обох берегів, не заважаючи один-одному:  така була ширина річки. Ремонт об’їзної дороги також є одним із кроків до покращення логістичної інфраструктури міста. Дві події, що при  умові їх якісної реалізації стануть для міста знаковими в 2016 році. Людей турбує хід виконання цих робіт і терміни.             

... Читать дальше »

Просмотров: 1091 | Добавил: wernega | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

11 жовтня заступник начальника обласного управління поліції УМВС в Кіровоградській області Д.Ткачонок представив особовому складу Олександрійського відділу поліції в.о. начальника відділу Сергія Володимировича Котигу, 1981 року народження, освіта вища – Дніпропетровська юридична академія та міжрегіональна академія управління персоналом, підполковника поліції.

Зі слів Д.Ткачонка зміни в керівництві викликані тривожною ситуацією з криміногенної ситуації  в одному з найбільш міст обласного підпорядкування, що пов`язано також з атестацією та внутрішніми перестановками особового складу, що бажає бути кращим у боротьбі з криміналом.

- С.В.Котига прибічник аналітичного розкриття злочинів, створив потужну інформаційну систему з обліку злочинців на колишній посаді начальника ві ... Читать дальше »

Просмотров: 1211 | Добавил: wernega | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)

15 жовтня на стадіоні зі штучним покриттям КСК  «Ніка» відбудеться традиційний щорічний  турнір з міні-футболу середу учнів 8-9-х  класів загальноосвітніх шкіл міста Олександрії. Традиційно, що головним спонсором змагань виступає ФК «Олександрія», що  активно і змістовно підтримує розвиток  масового футболу в місті. Клуб запрошує партнерів взяти участь у турнірі, аби наша талановита  молодь мала змогу досягати нових вершин  в одному з наймасовіших видів спорту. Вже стало традицією, що змагання відбуваються під егідою депутата міської ради, голови міської організації партії «Солідарність»  А.О.Коломійцева, який запрошує прийти і підтримати нашу майбутню честь, славу і гордість олександрійського футболу. Змагання відбудуться спільно з управлінням молоді і спорту  Олександрійської міської ради.  

Турнір ... Читать дальше »

Просмотров: 976 | Добавил: wernega | Дата: 11.10.2016 | Комментарии (0)