Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
03:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 11 » Призначено нового в.о.керівника Олександрійського відділу поліції
20:43
Призначено нового в.о.керівника Олександрійського відділу поліції

11 жовтня заступник начальника обласного управління поліції УМВС в Кіровоградській області Д.Ткачонок представив особовому складу Олександрійського відділу поліції в.о. начальника відділу Сергія Володимировича Котигу, 1981 року народження, освіта вища – Дніпропетровська юридична академія та міжрегіональна академія управління персоналом, підполковника поліції.

Зі слів Д.Ткачонка зміни в керівництві викликані тривожною ситуацією з криміногенної ситуації  в одному з найбільш міст обласного підпорядкування, що пов`язано також з атестацією та внутрішніми перестановками особового складу, що бажає бути кращим у боротьбі з криміналом.

- С.В.Котига прибічник аналітичного розкриття злочинів, створив потужну інформаційну систему з обліку злочинців на колишній посаді начальника відділу поліції в Знам`янці. Це не нова людина в поліції. Він досвідчений оперативник, добре знається на сучасних кримінальних методах швидкого розкриття  злочинів. За роки служби в правоохоронних органах пройшов всі ступені від ефективного оперативника, слідчого до досвідченого управлінця. Управління поліції в області сподівається та має надію, що і міська влада Олександрії буде сприяти в питанні надання допомоги працівникам поліції, - наголосив доповідач.

Керуючий справами виконавчого комітету міської ради В.Чеботарьов відмітив, що і міський голова, і міська рада з депутатським корпусом зацікавлені в якісній боротьбі зі злочинністю в Олександрії. З цього приводу міською радою прийнята програма по підтриманню міського відділу поліції до 2020 року. Це стосується  в першу чергу придбання  камер відеоспостереження.

Сам в.о. начальника відділу поліції  підполковник С.В.Котига повідомив, що він буде сприяти оперативному розкриттю злочинів. Велику допомогу він чекає і від співпраці з міською владою та місцевими засобами масової інформації, що є потужним двигуном у боротьбі зі злочинними проявами в Олександрії.

Фоторяд

І.Мельник           

Просмотров: 1211 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]