Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 05

5 жовтня губернатор відвідав центральну  районну лікарню м. Олександрія, щоб оглянути новий апарат діагностики МРТ – магнітно-резонансний томограф, що можна порахувати на пальці однієї руки ( у лікарні «Святого Луки» та «Українському центрі діагностики» подібні, - авт.). Це унікальний медичний апарат, який дасть змогу виявляти хвороби на їх ранніх стадіях, що значно полегшить лікування хворого.

Відвідавши нове медичне обладнання губернатор наголосив, що сьогодні державі  складно відразу  віднайти 30 млн. грн., щоб  встановити вкрай потрібний МРТ, а хвора людина не буде чекати довгий час. Тому держава йде іншим шляхом  через державно-приватне партнерство, коли підприємці інвестують кошти в медичну галузь.

 – Сьогодні таких томографів в області налічується 6 одиниць, що надають своєчасну допомогу хворим у вст ... Читать дальше »

Просмотров: 1232 | Добавил: wernega | Дата: 05.10.2016 | Комментарии (0)

Земельні питання та проблеми ОСББ

5 жовтня губернатор Кіровоградщини С.А.Кузьменко провів  виїзний прийом громадян в м. Олександрія. На прийом до губернатора прийшли громадяни міста та району зі своїми наболілими проблемами, що не вирішуються в непростому сьогоденні України.

Одні прийшли за рішенням суду про виділення земельного паю. Так, гр. В. Верескун чекає вже кілька років своєї черги на виділення на території Андріївської сільської ради. Губернатор визначив термін – 2018-й рік, коли на той час закінчиться договір-оренди земельної ділянки, що і нададуть заявнику.

 Правління ОСББ «Арка» прийшло зі скаргами на буцімто незаконні дії КП «Житлогосп», що не хоче повертати кошти накопичені на особистому рахунку на час створення ОСББ. Так,&nbs ... Читать дальше »

Просмотров: 1021 | Добавил: wernega | Дата: 05.10.2016 | Комментарии (0)