Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
09:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 22

Головний тренер «Олександрії», з якою «Карпатам» грати вже у неділю, розповів про стан справ у команді і поділився очікуваннями від майбутнього протистояння.
– Володимире Богдановичу, чого ви чекаєте від недільної гри?
– Я чекаю перемоги від своєї команди. Чи буде ця гра цікавою? Мені важко сказати. Сподіваюся, що ми виграємо. Принаймні, мені цього дуже хотілося б.
Приблизно рік тому ми з вами спілкувалися. То був ваш день народження, 18 вересня, а вже через два дні на вас чекала гра з «Карпатами», у якій ви перемогли з рахунком 4:1. Чекаєте на приємне дежавю?
– Ситуація трохи інша – минулої неділі на мій день народження ми грали в Луцьку. Тому футболісти готували подарунок на матч попереднього туру. Вони все робили для цього, ... Читать дальше »

Просмотров: 1044 | Добавил: wernega | Дата: 22.09.2016 | Комментарии (0)

22 вересня  в Олександрійській районній  адміністрації  відбулися навчання з запобігання  надзвичайних ситуацій та їх ліквідації в умовах сьогодення. На теоретичні заняття були запрошені  голови сільських та селищних рад, начальники служб РДА,  начальники відділів державних установ району.

На навчання прибув полковник В.І.Слінченко – начальник  управління  з питань цивільного захисту облдержадміністрації  та заступник начальника пункту управління КОДА О.І.Плачинда.

 Завідувач  сектору з питань цивільного захисту  та охорони праці  РДА  О.В.Сокирін змоделював можливі надзвичайні  ситуації, що пов’язані з погодними умовами, з розливом хімічних реактивів на залізниці, з інфекційними захворюваннями тварин і т.д.

 В.І.Слінченко, начальник  управління  з питань ц ... Читать дальше »

Просмотров: 816 | Добавил: wernega | Дата: 22.09.2016 | Комментарии (0)

Партизани, підпільники – це ті, хто залишившись на окупованій фашистами території чинили супротив режиму окупантів. Вбивали  поліцаїв, запроданців, нищили німецьке добро, підривали фашистські  потяги з живою силою і військовою технікою. Сотні їх лише на Олександрійщини, перебуваючи в партизанських загонах, наближали день Перемоги, десятки полягли смертю героя.

Серед них був і  комісар партизанського з`єднання ім. К.В.Ворошилова Казимир Іванович Сабанський. Після  війни очолював  Олександрійський райком партії…

З нагоди Дня партизанської слави відбувся урочистий мітинг біля пам’ятної дошки на честь К.І.Сабанського.  В урочистостях прийняли участь  голова РДА  Богдан Куруп, голова райради Ольга Коріненко,  перший заступник  голови РДА Юрій Коваль, керуючий справами РДА Олександр Лисенко,  голов ... Читать дальше »

Просмотров: 789 | Добавил: wernega | Дата: 22.09.2016 | Комментарии (0)