Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
12:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 22 » Держслужбовці вправлялись у цивільному захисті
21:51
Держслужбовці вправлялись у цивільному захисті

22 вересня  в Олександрійській районній  адміністрації  відбулися навчання з запобігання  надзвичайних ситуацій та їх ліквідації в умовах сьогодення. На теоретичні заняття були запрошені  голови сільських та селищних рад, начальники служб РДА,  начальники відділів державних установ району.

На навчання прибув полковник В.І.Слінченко – начальник  управління  з питань цивільного захисту облдержадміністрації  та заступник начальника пункту управління КОДА О.І.Плачинда.

 Завідувач  сектору з питань цивільного захисту  та охорони праці  РДА  О.В.Сокирін змоделював можливі надзвичайні  ситуації, що пов’язані з погодними умовами, з розливом хімічних реактивів на залізниці, з інфекційними захворюваннями тварин і т.д.

 В.І.Слінченко, начальник  управління  з питань цивільного захисту облдержадміністрації  наголосив на підготовці керівників  усіх ланок районної  влади до виконання необхідних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій  та ліквідації  їх наслідків.

Голова РДА Б.Куруп відмітив, що дії  органів управління сил районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в разі загрози  та виникнення  надзвичайних ситуацій техногенного, природного  характеру та в особливий період  повинні бути змістовними, організованими, щоб якнайскоріше ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій. 

І.Мельник

Просмотров: 817 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]