Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
20:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 22 » Районна влада відзначила чергову дату партизанської слави
20:24
Районна влада відзначила чергову дату партизанської слави

Партизани, підпільники – це ті, хто залишившись на окупованій фашистами території чинили супротив режиму окупантів. Вбивали  поліцаїв, запроданців, нищили німецьке добро, підривали фашистські  потяги з живою силою і військовою технікою. Сотні їх лише на Олександрійщини, перебуваючи в партизанських загонах, наближали день Перемоги, десятки полягли смертю героя.

Серед них був і  комісар партизанського з`єднання ім. К.В.Ворошилова Казимир Іванович Сабанський. Після  війни очолював  Олександрійський райком партії…

З нагоди Дня партизанської слави відбувся урочистий мітинг біля пам’ятної дошки на честь К.І.Сабанського.  В урочистостях прийняли участь  голова РДА  Богдан Куруп, голова райради Ольга Коріненко,  перший заступник  голови РДА Юрій Коваль, керуючий справами РДА Олександр Лисенко,  голова ветеранської організації Олександрійщини Олександр Голуб та інші держслужбовці.

Головою РДА було підкреслено, що світла пам'ять  про героїв-партизанів та підпільників навіки буде в серцях прийдешніх поколінь, на яких виховано не одне покоління українців-патріотів своєї землі.

І.Мельник

Просмотров: 790 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]