Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
16:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 16

Вдруге в історії  м. Олександрія працівниками  централізованої  бібліотечної системи при сприянні  управління культури  і туризму Олександрійської міської ради вийшов у світ «Історичний календар Олександрійщини на 2016 рік».  Минулого року його перше видання накладом в 50 примірників вже стало надбанням  шкіл та бібліотек міста та району («Календар пам’ятних дат 2015 року»). Сьогоднішнє видання авторів під керівництвом  Т.Троцюк та  О.Школи містить  матеріали  про визначні події історії, суспільно- політичного, громадського та культурного життя м. Олександрії, ювілеї уродженців краю, видатних діячів, установ та закладів. Видання відкривається хронологічним переліком знаменних дат і пам’ятних дат 2016 року. Фактографічні відомості  поєднуються з бібліографічними описами документів, книг, ст ... Читать дальше »

Просмотров: 1014 | Добавил: wernega | Дата: 16.09.2016 | Комментарии (0)

16 вересня відбулася чергова 20-а сесія Олександрійської  міської ради. На затвердження депутатам було запропоновано затвердити чи відхилити 21 питання життєдіяльності громади м.Олександрії.

Депутати підтримали Стратегію сталого розвитку  м. Олександрія до 2030 року. На прискорення її  реалізації  було створено  управління  стратегічного планування та «Інститут розвитку міста Олександрійської  міської ради». Ці дві нові установи будуть підпорядковані безпосередньо управлінню економіки міської ради і займатимуться виключно інтеграційними питаннями стосунків  з країнами ЄС в залученні інвестицій в Олександрію.  Депутати підтримали збільшення чисельності  загальної кількості апарату міськради та її виконавчих органів на 11 штатних одиниць: 10 -  в управління соціального захисту населення, яке сьогодні не в змозі в ... Читать дальше »

Просмотров: 1000 | Добавил: wernega | Дата: 16.09.2016 | Комментарии (0)