Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
09:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 16 » Календар знаменних і пам`ятних дат м. Олександрії на 2016 рік
20:51
Календар знаменних і пам`ятних дат м. Олександрії на 2016 рік

Вдруге в історії  м. Олександрія працівниками  централізованої  бібліотечної системи при сприянні  управління культури  і туризму Олександрійської міської ради вийшов у світ «Історичний календар Олександрійщини на 2016 рік».  Минулого року його перше видання накладом в 50 примірників вже стало надбанням  шкіл та бібліотек міста та району («Календар пам’ятних дат 2015 року»). Сьогоднішнє видання авторів під керівництвом  Т.Троцюк та  О.Школи містить  матеріали  про визначні події історії, суспільно- політичного, громадського та культурного життя м. Олександрії, ювілеї уродженців краю, видатних діячів, установ та закладів. Видання відкривається хронологічним переліком знаменних дат і пам’ятних дат 2016 року. Фактографічні відомості  поєднуються з бібліографічними описами документів, книг, статей з періодичних видань, електронних ресурсів, систематизованих в алфавітному порядку авторів та назв публікацій. Для зручності користування  додано іменний покажчик. Всього видання містить 132 сторінки текстів з фотографіями. Видання адресовано викладачам, історикам, краєзнавцям, бібліотечним працівникам, широкому колу читачів.

Нагадаємо читачам, що подібний календар пам`ятних дат м.Кропивницького ( колишнього м.Кіровоград)  виходить  щорічно вже протягом останніх 16-ти років.

Упорядники історично - краєзнавчого видання виносять подяку Олександрійському міському  музейному центру  ім. А.Худякової та історику і краєзнавцю Н..Жахаловій.   

І.Мельник

Просмотров: 1014 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]