Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
17:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 16 » 20 сесія прийняла ряд важливих рішень
20:05
20 сесія прийняла ряд важливих рішень

16 вересня відбулася чергова 20-а сесія Олександрійської  міської ради. На затвердження депутатам було запропоновано затвердити чи відхилити 21 питання життєдіяльності громади м.Олександрії.

Депутати підтримали Стратегію сталого розвитку  м. Олександрія до 2030 року. На прискорення її  реалізації  було створено  управління  стратегічного планування та «Інститут розвитку міста Олександрійської  міської ради». Ці дві нові установи будуть підпорядковані безпосередньо управлінню економіки міської ради і займатимуться виключно інтеграційними питаннями стосунків  з країнами ЄС в залученні інвестицій в Олександрію.  Депутати підтримали збільшення чисельності  загальної кількості апарату міськради та її виконавчих органів на 11 штатних одиниць: 10 -  в управління соціального захисту населення, яке сьогодні не в змозі вчасно  нарахувати субсидії, бо цього року планується, що субсидіями буде користуватися 30 тис. громадян міста (минулого року  їх було 24 тис., - авт. )  та 1 – спеціаліста з іноземної мови  до нових управлінь  з інтеграції в ЄС. Також було прийнято рішення  про створення  КП «Муніципальна варта Олександрійської  міської ради» на допомогу  поліції в боротьбі з різким ростом злочинності в місті.

Одним із головних питань було прийнято зміни до міського бюджету  на 2016 рік. Зокрема зроблено перерозподіл  понад 12 млн. грн. Левова  частка яких виділена на освіту, медицину, на ремонт доріг, на облаштування дитячого майданчика, на компенсацію  перевізникам пільгових категорій населення, тощо.  

І.Мельник  

Просмотров: 1001 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]