Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
21:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 05

Щоб не втрати фізичні кондиції та награні комбінації, ФК «Олександрія» вчора  провів товариський матч з полтавською «Ворсклою»  в Полтаві. Гра проходила на рівних, але господарі були більш точними  при  завершенні своїх атак, що дало їм змогу здобути перемогу з рахунком  2:1. У  господарів перший гол забив Чесноков на 10-й хв. У другому таймі на 70-й хв. своє слово сказав новобранець полтавчан Пилявський. Та вже за 5 хв. поготів наш захисник Шендрік зумів сквитати один м’яч. Ця гра відбулася за перерви в чемпіонаті України, що викликана  участю збірної України у відбірковому поєдинку ЧС- 2018 зі збірною Ісландії.    

Нагадаємо, що в другому турі  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ олександрійці перемогли  «Ворсклу» з рахунком  3:2 (Старенький, 14, Запорожан, 16, пенальті,  Грицук, 3 ... Читать дальше »

Просмотров: 1068 | Добавил: wernega | Дата: 05.09.2016 | Комментарии (0)

 Станом на 5 вересня поточного року продовжуються роботи по очищенню русла річки Березівка  ( від КСК «Ніка»  до головного мосту по пр. Соборному).  Очищено  береги від хащів дерев, що переплелися над річкою  та заростями  очерету, що замулило русло річки. По обидва береги йде розширення русла наскільки це можливо. Але вже й сьогодні можна сказати, що після завершення всіх належних  робіт працівниками міжрайонного управління водного господарства, Березівка  буде мати привабливий  вигляд, що буде приносити насолоду риболовлям, відпочивальникам на свіжому повітрі та купальникам…

За словами першого заступника губернатора Кіровоградщини  С.П.Коваленка: -Сьогодні обласній владі вдалося залучити кошти для відновлення екології області. Зокрема, стану річок, у тому числі і р.Березівка, що протікає через цент ... Читать дальше »

Просмотров: 1083 | Добавил: wernega | Дата: 05.09.2016 | Комментарии (0)

5 вересня  відбувся хресний хід Олександрійсько-Світловодської єпархії   з чудодійною іконою  «Призри на смирення».  Ця ікона Божої матері  цілюща – лікує тяжкі захворювання, призиває до смирення, добра і  єднання християн.  З площі Соборної в напрямку  кафедрального   Покровського собору з 8.00 ранку рушила хода священиків з ризами, хоругвами, іконами  на чолі  єпископом Олександрійським та Світловодським  Боголєпом, який цього дня також відзначає  свій день Ангела.  Сотні вірян-олександрійців та гостей з різних куточків Олександрійщини, Кривого Рогу, Кременчука, Знамя`нки взяли участь у хресному ході, який завершився богослужінням  в Покровському соборі. Єпископ Боголєп у своїй проповіді вкотре звернувся до вірян з проханням прийти до Христа. Єднатися заради миру і божого благо ... Читать дальше »

Просмотров: 1313 | Добавил: wernega | Дата: 05.09.2016 | Комментарии (0)