Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
16:40
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 5 » "Призри на смирення" та вилікуй
13:10
"Призри на смирення" та вилікуй

5 вересня  відбувся хресний хід Олександрійсько-Світловодської єпархії   з чудодійною іконою  «Призри на смирення».  Ця ікона Божої матері  цілюща – лікує тяжкі захворювання, призиває до смирення, добра і  єднання християн.  З площі Соборної в напрямку  кафедрального   Покровського собору з 8.00 ранку рушила хода священиків з ризами, хоругвами, іконами  на чолі  єпископом Олександрійським та Світловодським  Боголєпом, який цього дня також відзначає  свій день Ангела.  Сотні вірян-олександрійців та гостей з різних куточків Олександрійщини, Кривого Рогу, Кременчука, Знамя`нки взяли участь у хресному ході, який завершився богослужінням  в Покровському соборі. Єпископ Боголєп у своїй проповіді вкотре звернувся до вірян з проханням прийти до Христа. Єднатися заради миру і божого благословення на добрі справи.

 - Лише в мирі і вірі в нашого Господа Бога,  коли  ми всі його вірні учні, можна мати добро і спокій, мир і злагоду серед людей. Цей день – хресний хід приурочений ще й великомученикам Олександрійським Адріану та Димитрію, безневинно  страчених  у  лихі  30-роки  сталінських репресій. Я хочу, щоб наш Господь Бог охороняв кожну вашу родину від лихоліть і невдач, надавав віру і наснагу на праведні діла, - наголосив єпископ Боголєп.
Віруючі та паломники  мали можливість прикластися до чудодійної ікони Божої матері – «Призри на смирення», бо в 1990 році лик  Святої Божої Матері  відбився на склі. Вчені- хіміки по цей день не можуть визначити  яким це чином відбулося, але після цього люди почали заліковувати свої  тяжкі хвороби молитвою  та доторкнувшись цілющого образу ікони. 

І.Мельник                     

Просмотров: 1313 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]