Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 02

Василь Грицук улюбленець олександрійської  футбольної публіки, яка з великою шаною і повагою відноситься до цього самобутнього, неординарного футболіста в ФК «Олександрія».  Його шлях у  великий футбол розпочався  з «Кривбасу». Народився і виріс  Василь у Кривому Розі (мікрорайон  Карачуни,  безліч озер, ставків, від вироблених кар’єрів, найстарша за віком  пролетарська частина залізорудного Кривого Рогу, - авт.). Крім футболу, Василь люблячий батько, який разом з дружиною виховують двох синів: Ваню та Даніїла.

- З дитинства захопився футболом. Йшли роки, намагався постійно себе вдосконалювати. Були періоди злету і падіння... Молодість, азарт  інколи заважали вдумливості перебування на полі. Гадаю, що це вже позаду. Футбол, якщо ти йому віддаєшся сповна, коли  він є частиною &n ... Читать дальше »

Просмотров: 1341 | Добавил: wernega | Дата: 02.08.2016 | Комментарии (0)

1 серпня єпископ Олександрійський та Світловодський  Боголєп вперше зустрівся з  представниками місцевих ЗМІ та громадських організацій в нещодавно відкритій Олександрійській єпархії, що кілька місяців тому почала діяти в приміщенні колишньої комунальної аптеки на Соборній площі.

- При єпархії відкрито духовно-просвітницький  центр діалогу. Сповідаюсь на продовження діалогу з громадою Олександрійщини в ім`я  збереження миру і Божого благословіння. Нехай наш центр стане майданчиком  для дискусій та вирішення нагальних духовних проблем, що турбують наших вірян. Зокрема, сьогодні на вустах  багатьох олександрійців  тема Хресного ходу, що завершилася 28 липня в Києві. Ця подія набула резонансного характеру.  В силу сьогодення церква не в змозі об’єктивно вивчити ситуацію навколо цієї теми, але має своє бачення, з яким хотілося б поділити ... Читать дальше »

Просмотров: 900 | Добавил: wernega | Дата: 02.08.2016 | Комментарии (0)