Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
08:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 01

Відбувся  2-й тур ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. 12 команд  боролися за наступний розіграш трьох переможних очок. Лідерам легко вони далися. "Шахтар"  у впертій боротьбі зумів здолати опір одеситів, починаючи забивати з другого тайму, довівши рахунок до 4:1 на свою користь. "Динамо"  також змогло за рахунок індивідуальної гри Ярмоленка забити 2 м`ячі в ворота  "Карпат". "Дніпро" в другому турі зіграло внічию - 1:1 зі своїми земляками  "Сталлю" з Кам`янського. "Зоря", котра заявила про свої наміри посунути лідерів, несподівано зіграла внічию  з кропивницькою  "Зіркою" - 1:1. Здобув очко нашим землякам  Кравченко після  виконання пенальті. 

"Олександрія"   вдома здобула  три очка в боротьбі з "Ворсклою".   Луцька "Волинь"  ведуч ... Читать дальше »

Просмотров: 1404 | Добавил: wernega | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

Здається, що тільки тоді, коли в олександрійців вривається терпець, тоді  і починається  «броунівський рух» - реагування відповідних структур з якими люди вступають у конфлікт.  Так було завжди.  Відсутнє відчуття постійно прикутої  уваги  до невирішених проблем, що  можуть завдати городянам неабияку небезпеку, людей оборює мешканців міста через байдужість  їх керівників… 

Відсутні люки на колодязях, що зіяють чорними дірами на вулицях, тротуарах та на дворових територіях міста, постійно несуть  у собі загрозу життя людей.  так нещодавно гість з Норвегії  потрапив у відкритий колодязь біля школи №17. травмувався, Слава Богу, що апарат, який прикріплений до його тіла вартістю в кілька тисяч євро залишився непошкодженим ( людина хворріє на цукровий діабет,  - авт.). Не один автомобіліст вже ремонту ... Читать дальше »

Просмотров: 1221 | Добавил: wernega | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)

Уміє таки грати  «Олександрія» на результат, що приносить радість  уболівальникам.  «Ворскла» приїхала до  украгрокомівців з єдиною метою – досягти перемоги. На це були свої передумови, що додавали наснаги та оптимізму супернику, на противагу, нашій команді . Так думалось гостям, але перемогу здобуває той,хто більше цього бажає і прикладає до цього всі свої зусилля.

 «Олександрія» з перших хвилин це довела – довівши супернику, що вони є господарями на полі і їм сьогодні радіти від перемоги. Коли наша команда перша забиває, то вже стало статистикою, що в більшості матчів  це приносить  кінцевий результат. Так вийшло і цього разу.  На полі ми побачили і  новачків команди: Цурікова  і  Яремчука, і  Путраша, який відновився після травми, і Старенького, який став першовідкривач ... Читать дальше »

Просмотров: 1309 | Добавил: wernega | Дата: 01.08.2016 | Комментарии (0)