Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
08:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Август » 1 » Коли бажання і мета досягають бажаного
00:35
Коли бажання і мета досягають бажаного

Уміє таки грати  «Олександрія» на результат, що приносить радість  уболівальникам.  «Ворскла» приїхала до  украгрокомівців з єдиною метою – досягти перемоги. На це були свої передумови, що додавали наснаги та оптимізму супернику, на противагу, нашій команді . Так думалось гостям, але перемогу здобуває той,хто більше цього бажає і прикладає до цього всі свої зусилля.

 «Олександрія» з перших хвилин це довела – довівши супернику, що вони є господарями на полі і їм сьогодні радіти від перемоги. Коли наша команда перша забиває, то вже стало статистикою, що в більшості матчів  це приносить  кінцевий результат. Так вийшло і цього разу.  На полі ми побачили і  новачків команди: Цурікова  і  Яремчука, і  Путраша, який відновився після травми, і Старенького, який став першовідкривачем голу на 14-й хв., коли вміло обіграв на ходу  захисника гостей,а далі і самого Шуста, відправивши м’яч в сітку воріт «Ворскли». Швидкий гол окрилив підопічних В.Шарана – вони несуться на ворота полтавчан з усіх ніг.  Стрімголова атака Леонова зупинена грубо – пенальті. Капітан команди Запорожан  подвоює рахунок у матчі.  Гості дещо оговтавшись від такої несподіванки, на 25-й хв. в одній із контратак  вивели на ударну позицію колишнього екс-гравця нашої команди Коломойця – 2:1.  На 27-й хв. отримує травму  Леонов. На поле виходить Грицук, і вже за 10 хв. знову засмучує Шуста, коли виконав штрафний – дев`ятка  від Василя не береться – 3:1.

Хороший заділ на перший тайм. Але заспокоюватись було зарано, бо в  другому таймі  полтавчани  почали тиснути на ворота Новака. Були гострі моменти у Хльобаса, Кобахідзе, але  таки Хльобасу вдалося  скоротити рахунок, коли він залишився  на вільній позиції і в один дотик  примусив Новака  виймати шкіряного з сітки власних воріт – 3:2.  Пономар, а пізніше Яремчук мали забивати, але точність підвела. Напружений другий тайм таки вистояли наші хлопці і фізично,  і психологічно і за майстерністю були на клас вищі від суперника.  Ні Бартуловіч, ні  статурний Пилявський, ні Ребенок, хоча останній вийшовши першим на заміну в гостей,  загострив гру на своєму фланзі – всі навіси, простріли, навіси в штрафну нашої команди відбувалися завдяки цьому швидкісному гравцю. Але  бажання перемоги і мета цього вечора була на боці улюбленої «Олександрії».

Прес- конференція

 Головний тренер «Олександрії»  В.Шаран був небагатослівним:

- Дійсно  важка перемога. Безумовно,  що ми заслужили. Могли зіграти і в нічию, а могли і забити більше.  Високий темп гри хлопці витримали. Фізично і психологічно зіграли на результат.  Хочу всім подякувати і привітати з перемогою нашого президента.

В.Сачко, головний тренер «Ворскли»:
 - В «Олександрії» прекрасний тренер, здоровий колектив, хороша  команда. Бажаю  успіхів і перемог вашій команді. Я перед грою казав своїм гравцям, що  виграє той, хто більше буде бажати грати.  Фора 2:0. Маса помилок в обороні в жодні футбольні рамки не  входить. Другий тайм фізично краще виглядали. Забили, могли і більше забити, а могли і пропустити. В такій грі треба догравати кожен епізод. Детально розберемось пізніше.  Для нас «Олександрія»  стала незручною командою. А що стосовно Пилявського, то фактура гравця, його попередні команди,але в нас він відбув лише одне тренування. Тому, не ризикуючи, не знаючи його повністю  кондицій вивів на поле в кінці гри.
  Перші три залікові очки стали тим каменем, що відійшов від грудей уболівальників «Олександрії, а  головне, щоб так сталося і в гравців, щоб вони повірили в свої сили, бо попереду гра в Спліті  проти «Хайдука», де треба показати міць і силу, і честь України…

 І.Мельник              

Просмотров: 1309 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]