Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 26

Сьогоднішня. 8- ма сесія  міської ради 7- го скликання, завершилася тим, що більшість депутатського корпусу, яка "незгодна з політикою міського голови", залишила зал засідань. Спочатку А.Коломійцев з трибуни висловив загальну картину того, що відбувається на сесіях міської ради, наголосивши, що завелика політика  в міській раді заважає конструктивно працювати депутатам. Це стосується майже всіх питань, що виносяться на сесії. Зокрема, обрання нового складу виконкому.  Депутат висловив побоювання, що і сьогодні питання про склад та обрання нового виконкому не буде внесено на розгляд депутатів. Тому працювати в таких умовах немає сенсу. Більше того депутат наголосив, що мер скаже, що "це депутати не хочуть працювати". Більшість буде працювати, коли буде винесено  питання регламенту та питання обрання нового складу виконкому. Фракція БПП «Соліда ... Читать дальше »

Просмотров: 1154 | Добавил: wernega | Дата: 26.02.2016 | Комментарии (0)

Не було жодного сумніву, що керманич олександрійців В.Шаран проведе плавну, ефективну і виважену ротацію кадрів. На зміну гравцям, які залишили команду в зимовий період, прийшли нові виконавці:  Путраш, Куліш, перспективні - зі складу дублерів Єлсуков та з чернігівської «Десни»  - Есеола, зараз – Дедечко. Гадаю, що на цьому підбір виконавців ще не завершився...

Як повідомляє прес-служба  офіційного сайту  ФК «Олександрія»  контракт з Д.Дедечко підписаний вчора, 25 лютого, але умови і терміни угоди поки не розголошуються.

Дени́с Деде́чко (нар. 2 липня 1987 р.н.,м. Київ) - український футболіст, опорний півзахисник. Починав футбольну кар'єру в дитячій команді «Зміна-Оболонь» та «Київ-Схід».  2004 року ... Читать дальше »

Просмотров: 1190 | Добавил: wernega | Дата: 26.02.2016 | Комментарии (0)