Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 26 » Український півзахисник, вихованець київської футбольної школи Денис Дедечко підписав контракт з ФК "Олександрія"
08:56
Український півзахисник, вихованець київської футбольної школи Денис Дедечко підписав контракт з ФК "Олександрія"

Не було жодного сумніву, що керманич олександрійців В.Шаран проведе плавну, ефективну і виважену ротацію кадрів. На зміну гравцям, які залишили команду в зимовий період, прийшли нові виконавці:  Путраш, Куліш, перспективні - зі складу дублерів Єлсуков та з чернігівської «Десни»  - Есеола, зараз – Дедечко. Гадаю, що на цьому підбір виконавців ще не завершився...

Як повідомляє прес-служба  офіційного сайту  ФК «Олександрія»  контракт з Д.Дедечко підписаний вчора, 25 лютого, але умови і терміни угоди поки не розголошуються.

Дени́с Деде́чко (нар. 2 липня 1987 р.н.,м. Київ) - український футболіст, опорний півзахисник. Починав футбольну кар'єру в дитячій команді «Зміна-Оболонь» та «Київ-Схід».  2004 року був запрошений до «Динамо-2». За 3 роки Денис провів у першій лізі понад 50 матчів, а 25 травня 2005 року дебютував за основну команду в матчі проти  «Волині». Однак, закріпитися в основному складі «Динамо»  не вдалося, і наступні півроку на правах оренди футболіст провів у охтирській команді «Нафтовик-Укрнафта», а згодом ще рік у російському клубі «Промінь-Енергія». У січні 2010 року В. Газзаєв узяв Дениса на збір до Ізраїлю, але після повернення до Києва гравець підписав контракт з «Амкаром», а в липні того ж року перейшов у «Краснодар», за який зіграв один рік, після чого повернувся у «Промінь-Енергію».  У липні 2012 року повернувся в Україну, підписавши контракт з «Кривбасом». У складі команди в сезоні 2012/13 провів 24 матчі і забив 1 гол, також віддав 2 гольові передачі і отримав 9 жовтих карток. Наприкінці травня 2013 року на правах вільного агента підписав дворічний контракт з «Ворсклою». За 2 роки провів за полтавців 46 матчів і забив 6 голів.  У червні 2015 року на правах вільного агента підписав контракт на 2,5 роки з «Астаною», ставши чемпіоном Казахстану. Виступав за юнацькі збірні України до 17 і до 19 років, а також за молодіжну збірну до 21 року. Наприкінці травня 2013 року вперше був викликаний до табору національної збірної України, головним тренером М. Фоменко на товариський матч проти збірною Камеруну (2 червня)  і на матч у рамках кваліфікації на чемпіонат світу 2014 проти збірної Чорногорії (7 червня). Проте на поле в тих матчах так і не вийшов. Єдиний матч за збірну провів 14 серпня 2013 року проти збірної Ізраїлю (2:0), замінивши в перерві А.Тимощука.

І.Мельник

Просмотров: 1190 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]