Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 23

Виконуючи  Закон України  «Про декомунізацію», дія якого повинна бути виконана до кінця травня (раніше було до кінця лютого) 2016 року, ще восени минулого року мешканці Димитрового (селище носить назву болгарського колишнього комуністичного діяча Г.Димитрова, яке почало свій відлік існування з 1949 р., - авт.) вирішували питання нової назви селища. Зібравшись у місцевому Будинку культури на громадські слухання 17 вересня 2015 року,  мешканці селища одноголосно прийняли рішення: відхрестились від болгарського комуністичного сателіта колишнього СРСР - рахувати назву Димитрового, віднині вона буде пов`язана з ім`ям великомученика Димитрія (Солунського (†8 листопада 306 р., святий великомученик із м. Солунь (Салоніки) в Греції, в українських церквах згадуваний, як Святий і славний великомученик Димитрій Мироточець, святкується 8 листопада). Таку  п ... Читать дальше »

Просмотров: 1013 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)

-  Дмитре Сергійовичу, завершились навчально-тренувальні збори. За кілька днів розпочнеться друга частина  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. Ваші  враження від зборів?

- Команда провела 2 тури підготовки в Туреччині. На другому  етапі контрольних зборів  помітили  динаміку – переконливі перемоги з якісною грою. Збори пройшли  добре і є всі сподівання, що команда буде показувати бажані результати в кожному матчі другої частини чемпіонату.

- Чим зумовлено зміна матчів у  ¼  Кубку України в протистоянні з «Динамо»?

- У нас відбулася з цього питання предметна розмова з заступником генерального директора  ФК «Динамо»(Київ) з  С. Мохніком. У двохсторонній розмові було виявлено  бажання змінити порядок чвертьфінальних матчів. Перший  відпові ... Читать дальше »

Просмотров: 1088 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)

На позачерговій VII сесії міської ради депутатам довелося по кожному питанню голосувати поіменно – «за», «проти» або «утримався». Це згідно  чинного законодавства. Оскільки відсутня система Рада.  

Не обійшлося і без протиріч депутат – міський голова. Депутати  вимагають прозорого розподілу коштів з міської казни, щоб можна було бачити їх рух до копійчини. Після певних неузгодженостей, що торкалися  перерозподілу коштів, таки були прийняті зміни у фінансуванні.  Зокрема, голова планово-бюджетної комісії С.Гриценко голосував проти, аргументуючи тим, що  сьогодні головне забезпечити виплати зарплатні, виділити кошти на ліки, а далі по ходу виділяти з лишків на ремонти в лікарнях.

Куди підуть кошти? На  стоматполіклініку – замість 150 тис. грн. -  225 тис. грн.;  пільгові перев ... Читать дальше »

Просмотров: 1001 | Добавил: wernega | Дата: 23.02.2016 | Комментарии (0)