Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
10:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 23 » Депутати прийняли зміни до бюджету – 2016
23:28
Депутати прийняли зміни до бюджету – 2016

На позачерговій VII сесії міської ради депутатам довелося по кожному питанню голосувати поіменно – «за», «проти» або «утримався». Це згідно  чинного законодавства. Оскільки відсутня система Рада.  

Не обійшлося і без протиріч депутат – міський голова. Депутати  вимагають прозорого розподілу коштів з міської казни, щоб можна було бачити їх рух до копійчини. Після певних неузгодженостей, що торкалися  перерозподілу коштів, таки були прийняті зміни у фінансуванні.  Зокрема, голова планово-бюджетної комісії С.Гриценко голосував проти, аргументуючи тим, що  сьогодні головне забезпечити виплати зарплатні, виділити кошти на ліки, а далі по ходу виділяти з лишків на ремонти в лікарнях.

Куди підуть кошти? На  стоматполіклініку – замість 150 тис. грн. -  225 тис. грн.;  пільгові перевезення – 500 тис. грн. зняти ( кабмін пообіцяв надати субвенцію з держбюджету); на харчування дітей замість 500 тис. грн.  виділено – 825 тис. грн.(або 6, 5  грн. на дитину); на ГО воїнів-інтернаціоналістів виділено не 50 тис. грн., а -  25 тис. грн.; на міську варту правопорядку не 100 тис. грн. , а – 50 тис. грн. – на ПММ;  на реанімаційне  відділення виділено додатково 100 тис. грн. на придбання  дефібрілятора (комплектування наркозного апарату). Також депутати проголосували за виділення коштів на аванс для викладачів ПТУ, до узгодження на рівні КМУ.  

Просмотров: 1002 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]