Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
03:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 03

Під час спілкування з кореспондентом  газети «Сільський вісник» колишній очільник Олександрійщини А.О.Коломійцев  розповів про його  подальшу роботу.

- Я був і залишаюсь олександрійцем. У місті живе і буде жити моя родина. Я залишаюсь депутатом Олександрійської міської ради, а найближчим часом в місті буде відкрита  громадська приймальня, де особисто буду приймати своїх виборців, жителів міста та району. Звичайно, як заступник голови обласної державної адміністрації, буду опікуватися і питаннями району. Я вклав багато зусиль у розвиток Олександрійського району, тому, звичайно, мене хвилює і хвилюватиме подальша доля даної  території.

До призначення нового очільника Олександрійської РДА, обов’язки голови виконуватиме перший заступник голови Юрій Коваль.

 

Просмотров: 1267 | Добавил: wernega | Дата: 03.02.2016 | Комментарии (0)

  Міський голова С.Цапюк на апаратній нараді наголосив, що за спізнення на роботу працівників міської ради будуть наказувати гривнею - позбавленням премій.  Спізнюються на 5-10 хв. Хіба не можна вийти з домівки на ті ж 5-10 хв. раніше. Чергові будуть вести журнал обліку "приходу" і "відходу". Також мер різко розкритикував роботу управління соціального захисту населення за повільність у оформленні субсидій і при цьому попередив, що відмінить виплату премій за повільність у роботі.

- Якщо влітку на початку осені Олександрія була серед перших в області по  оформленню  громадянам субсидій, то сьогодні ми пасемо задніх. Ще й досі не оформлені заяви вересневої давності. Більше місця йде оформлення. Ми надали допомогу людьми, платимо преміальні. А робота стоїть на місці. Треба подивитися на інтенсивність праці. До мене дійшла інформація, що кожен ... Читать дальше »

Просмотров: 1257 | Добавил: wernega | Дата: 03.02.2016 | Комментарии (0)

 Кіровоградщина в освітньому процесі рухається вперед, Життя не повинно зупинятись. Скільки років мріяли мати свій медичний вуз і він таки буде в Кіровограді...Ще з літа велася  підготовча робота у напрямку переїзду Донецького медуніверситету до нашої області...

1 лютого на апаратній нараді голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко повідомив, що медуніверситет в Кіровограді буде.
Торкнувшись питання реформування у 2016 р. медичної галузі області, С.А.Кузьменко особливу увагу звернув на важливість підготовки кваліфікованих спеціалістів для медичних закладів області. Адже, за словами посадовця, на Кіровоградщині сьогодні відчувається гострий брак медпрацівників, зокрема, існує більше 1,3 тис. вакансій лікарів. – Це означає, що будь-які наші намагання покращити ситуацію у медичній галузі будуть недостатніми, допоки ми не вирішимо саме кадрове питання. Цю пробл ... Читать дальше »

Просмотров: 1476 | Добавил: wernega | Дата: 03.02.2016 | Комментарии (0)

Ну як ти там без мене, Україно?

Чи не забули ще моїх пісень.

 Я пам'ятаю, кожну ту хвилину,

 Що з вами був.

 Ціную кожен день.

 Чи зацвіли сади уже весною?

                                           І що нового каже рідний Львів?

                           ... Читать дальше »

Просмотров: 959 | Добавил: wernega | Дата: 03.02.2016 | Комментарии (0)