Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:18
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 3 » За спізнення – мінус премія
17:54
За спізнення – мінус премія

  Міський голова С.Цапюк на апаратній нараді наголосив, що за спізнення на роботу працівників міської ради будуть наказувати гривнею - позбавленням премій.  Спізнюються на 5-10 хв. Хіба не можна вийти з домівки на ті ж 5-10 хв. раніше. Чергові будуть вести журнал обліку "приходу" і "відходу". Також мер різко розкритикував роботу управління соціального захисту населення за повільність у оформленні субсидій і при цьому попередив, що відмінить виплату премій за повільність у роботі.

- Якщо влітку на початку осені Олександрія була серед перших в області по  оформленню  громадянам субсидій, то сьогодні ми пасемо задніх. Ще й досі не оформлені заяви вересневої давності. Більше місця йде оформлення. Ми надали допомогу людьми, платимо преміальні. А робота стоїть на місці. Треба подивитися на інтенсивність праці. До мене дійшла інформація, що кожен працівник у день обробляє лише 2-3 заяви. Що сталося?  Наведіть порядок і завтра мені на стіл покласти хто скільки оформляє заяв. Люди з вересня чекають субсидію,- відмітив мер.
- Що кажете людям, Олено Анатоліївно, з цього приводу?, - звернувся мер до начальника управління соцзахисту.
- Кажемо, щоб щомісячно платили за комунальні послуги хоча б 100 грн. до тих пір, поки ми оформимо їм документи. Люди хворіють.  У нас всього 10 комп`ютерів.  На даний час працює 4 працівника. Крім субсидій є інша робота…Людей не вистачає.       

        І.Мельник

Просмотров: 1257 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]