Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
07:03
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 31

30 серпня Олександрія відмітила свій День міста та День Шахтаря. Без особливого пафосу і надмірної  пишності  пройшли міські заходи. Зранку велопробіг;  біля фонтану  виставка рбіт народних умільців городян;  молебень напередодні навчального року… А о 15. 00 міський Палац культури радо вітав кращих представників  колишньої шахтарської слави - вугільників  та олександрійців, які досягли значних результатів у своїй праці та діяльності в ім`я та на благо рідного міста. Олександрійці, незважаючи на надзвичайно складну суспільно-політичну ситуацію в країні, коли наша країна виборює дорогою ціною мир і  злагоду,  прийшли, щоб засвідчити свою повагу до тих, хто робить наше життя кращим, світлішим і радіснішим.

На свято прибув міський голова С.К.Цапюк, народний д ... Читать дальше »

Просмотров: 1250 | Добавил: wernega | Дата: 31.08.2015 | Комментарии (0)

Недільного дня, 30 серпня, єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп провів на центральні площі міста християнську молебень для всіх православних чиї діти відвідують навчальні заклади міста.

Попереду початок нового навчального року  дітки сядуть за парти і почнеться великий процес навчання  та виховання. Це складний період у житті кожної божої родини. Сьогодні святі отці прийшли сюди, щоб допомогти  словами нашого Господа Бога, щоб ваші діти зростали здоровими, розумними і вихованими, - наголосив владика.

 У молитві  «Перед навчанням» єпископ Боголєп просив Господа Бога, щоб він дарував усім учням  нашого міста світлий розум і розуміння викладання вчення, щоб наші діти виросли на славу Богу і батькам на втіху та на користь державі.  У молитві «Після навчання» було сказано, що Господь Бог дав нам усім можливість учи ... Читать дальше »

Просмотров: 1407 | Добавил: wernega | Дата: 31.08.2015 | Комментарии (0)