Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
06:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 31 » Молилися, щоб добре вчилися
09:29
Молилися, щоб добре вчилися

Недільного дня, 30 серпня, єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп провів на центральні площі міста християнську молебень для всіх православних чиї діти відвідують навчальні заклади міста.

Попереду початок нового навчального року  дітки сядуть за парти і почнеться великий процес навчання  та виховання. Це складний період у житті кожної божої родини. Сьогодні святі отці прийшли сюди, щоб допомогти  словами нашого Господа Бога, щоб ваші діти зростали здоровими, розумними і вихованими, - наголосив владика.

 У молитві  «Перед навчанням» єпископ Боголєп просив Господа Бога, щоб він дарував усім учням  нашого міста світлий розум і розуміння викладання вчення, щоб наші діти виросли на славу Богу і батькам на втіху та на користь державі.  У молитві «Після навчання» було сказано, що Господь Бог дав нам усім можливість учитися, бути розумними і вихованими. Ми повинні пізнавати «блага через наших начальників, батьків і вчителів, котрі дають нам силу і міцність до продовження навчання». У своїй  молитві єпископ просив, щоб  вчителі були мудрими, навчали майбутню  зміну в дусі високої духовної  культури і поваги до людей. 

Після громадянської молитви сотні віруючих олександрійців разом зі своїми дітьми шкільного віку   окропилися святою водою з вірою і надією на добрі навчальні успіхи своїх дітей. Кожен, хто прийшов на молебень отримав з рук владики духовний подарунок  для вчителя та учня – «Молитовник про навчання», який надруковано за згодою «Батьківського  комітету».    

І.Мельник

Просмотров: 1407 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]