Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:49
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 22

Несподівані сенсації, або закономірність плей-оффа. В 1/16 Кубку України  зіграно 16 матчів. І вже деякі результати матчів викликають ряд думок, що можна окреслити, як несподіваними сенсаціями. «Спіткнулися» -  завершили виступ у престижному футбольному турнірі ряд команд ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, чого не очікувалося. Перша ліга виявилися сильнішою.  До честі "Зірки" , "Геліоса", "Миколаєва" та "Тернополя", що переграли  своїх суперників.       

Серед трьох представників усіх ліг українського футболу два їх представники продовжать боротьбу в 1/8 фіналу  Кубка Укрїни. "Олександрія"  і "Зірка"  будуть чекати жеребкування, щоб отримати  свого суперника у наступному раунді Кубка України, де вже будуть зіграні два поєдинки.

... Читать дальше »

Просмотров: 1675 | Добавил: wernega | Дата: 22.08.2015 | Комментарии (0)

Вдруге  голова Кіровоградської обласної державної адміністрації С.А.Кузьменко відвідує Олександрійську гімназію-інтернат. Перша робоча поїздка відбулася  16 січня поточного року. Тоді губернатор пообіцяв, колективу педагогів та директору гімназії-інтернат А.Короткову, що будуть виділені кошти з обласного бюджету в сумі 1 млн. 37 тис. грн. для капітального ремонту спортивного залу та його покрівлі. Губернатор пообіцяв – дотримав свого слова – облрада підійшла з розумінням до потреб навчання та виховання в Олександрійській гімназії-інтернат, виділивши відповідну суму коштів. Прийшла черга перевірити виконану роботу. 20 серпня губернатор приїхав, щоб подивитися на результат виділених коштів.  

А.Коротков, директор Кіровоградської гімназії-інтернат, до якої входить Олександрійська філія, показав капітально відремонтований спортзал та наголосив, що крім цього утеплено ... Читать дальше »

Просмотров: 1762 | Добавил: wernega | Дата: 22.08.2015 | Комментарии (0)