Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
11:49
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 22 » Олександрійська гімназія-інтернат упорядковується
18:04
Олександрійська гімназія-інтернат упорядковується

Вдруге  голова Кіровоградської обласної державної адміністрації С.А.Кузьменко відвідує Олександрійську гімназію-інтернат. Перша робоча поїздка відбулася  16 січня поточного року. Тоді губернатор пообіцяв, колективу педагогів та директору гімназії-інтернат А.Короткову, що будуть виділені кошти з обласного бюджету в сумі 1 млн. 37 тис. грн. для капітального ремонту спортивного залу та його покрівлі. Губернатор пообіцяв – дотримав свого слова – облрада підійшла з розумінням до потреб навчання та виховання в Олександрійській гімназії-інтернат, виділивши відповідну суму коштів. Прийшла черга перевірити виконану роботу. 20 серпня губернатор приїхав, щоб подивитися на результат виділених коштів.  

А.Коротков, директор Кіровоградської гімназії-інтернат, до якої входить Олександрійська філія, показав капітально відремонтований спортзал та наголосив, що крім цього утеплено та перекрито дах спортзалу, а  також  до 1- го вересня цоколь спортзалу буде облицьовано кахлем та приміщення гімназії-інтернат буде пофарбовано в голубий колір, який  вона мала ще до революції 17- го року.

- Успіхи гімназії мають Всеукраїнське визнання. Серед 8000 шкіл, що нараховуються в нашій країні, Олександрійська гімназія показала 49 місце серед шкіл країни по ЗНО з української мови. Це великий успіх, якщо зважити на таку кількість шкіл. Треба,  щоб талановиті діти з сільської місцевості мали змогу здобувати більш якісні знання. Звісно, що село ще не в змозі, на жаль, дати більш якісний рівень знань. але до цього керівництво країни  рухається. Децентралізація повинна вирівняти  якість знань, що в місті, що на селі. Серед  208 гімназистів переважна  більшість учні з Олександрійського району. Відрадно, що майже на сто відсотків випускники  Кіровоградської  (філіал Олександрійська  гімназія-інтернат, -авт.)  стають студентами вищих навчальних закладів України, Чехії, Канади та Польщі. А це здоровий виклик суспільству, що ми здатні навчати та виховувати по європейському  стандарту. Якісні знання сьогодні - заможня  Україна завтра, - відмітив у своєму коментарі очільник КіровоградщиниС.А.Кузьменко.

Міський голова С.К.Цапюк в свою чергу  відмітив успіхи гімназистів та пообіцяв  надати допомогу  у відновленні тротуару  біля будівлі гімназїі-інтернат.

- Ми робимо одну і ту ж справу: навчаємо і виховуємо наше майбутнє завтра. Від успішної праці залежить якою буде Україна завтра, -наголосив мер Олександрії.        

- Керівництво  гімназії-інтернат надіється, що будуть виділені кошти на добудову ще кількох приміщень, щоб у перспективі довести чисельність гімназистів до 300 учнів. Сьогодні гуртожиток,  їдальня, спортзал  після капітальних ремонтів слугують учням для отримання міцних знань. Попереду багато роботи, але нам не соромно буде запросити і Президента України, - наголосив А.Коротков.

 І.Мельник             

Просмотров: 1763 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]