Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
08:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 22 » ФК "Олександрія" вийшла в 1/8 фіналу Кубку України
21:43
ФК "Олександрія" вийшла в 1/8 фіналу Кубку України

Несподівані сенсації, або закономірність плей-оффа. В 1/16 Кубку України  зіграно 16 матчів. І вже деякі результати матчів викликають ряд думок, що можна окреслити, як несподіваними сенсаціями. «Спіткнулися» -  завершили виступ у престижному футбольному турнірі ряд команд ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, чого не очікувалося. Перша ліга виявилися сильнішою.  До честі "Зірки" , "Геліоса", "Миколаєва" та "Тернополя", що переграли  своїх суперників.       

Серед трьох представників усіх ліг українського футболу два їх представники продовжать боротьбу в 1/8 фіналу  Кубка Укрїни. "Олександрія"  і "Зірка"  будуть чекати жеребкування, щоб отримати  свого суперника у наступному раунді Кубка України, де вже будуть зіграні два поєдинки.

Першою ластівкою позитивного здобутку для Кіровоградщини стала перемога місцевої «Зірки» з обласного центру над львівськими «Карпатами». У  відведений  час матч завершився бойовою нічиєю – 1:1.  На 50-й хв. гості відкрили рахунок  - Чачуа, а кіровоградці зрівняли рахунок  завдяки успішно виконаному пенальті Загальським на 70-й хв. І екстра-тайми не виявили переможця. І тільки  серія пенальті  визначила команду, яка виходить у 1/8 фіналу Кубка України. Кіровоградці були прицільнішими – 5:4.

 Першолігівський ФК «Тернопіль»  виграв  у запорізького «Металурга» - 3:1. Полянчук забив швидкий гол вже на 3-й хв., а  Журахівський  на 45- й хв.. зрівняв рахунок. У другому  таймі спочатку на 63-й хв. Курило виводить господарів вперед, а  на 67-й хв. Богданов збільшив рахунок на користь тернопільчан.    

МФК «Миколаїв» здобув вольову перемогу  над харківським «Металістом» - 2:1. Спочатку Берко на 27- й хв. вивів команду з Миколаєва вперед, та через 2 хвилини Льопа зрівняв рахунок. Та той же Берко на 79-й хв. оформив дубль – забив другий гол у ворота «Металіста».      

«Десна» боролася на рівних з «Ворсклою»  - основний час – 1:1, і тільки  по пенальті  полтавчани виграли, забивши на 2 м`яч більше – 2:4.

ПФК «Суми»  програли дебютанту першої ліги «Оболонь-Бровар» - 0:1. Переможний гол забив Шевчук на 46-й хв.

«Авангард» - ФК «Олександрія» - 1:3. Прогнозований результат, інакше і не могло бути. Після  двох поразок у ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ - це був матч підготовки до наступного поєдинку: для підняття настрою та тонусу на гру ФК "Олександрія" -"Чорноморець". Спочатку Полярус на 26-й хв. вивів  олександрійців вперед, а на 35- й хв. Степанюк закріпив успіх.  Та відразу після розіграшу забитого м’яча господарі скоротили рахунок – Філіппов. Та вже на початку  другого тайму – на 48-й хв. Леонов забиває третій м’яч  у ворота краматорців. Попереду 1/8  фіналу Кубка України.  Треба відмітити, що В.Шаран на цю гру виставив другий склад команди, який довів свою майстерність. Наш наступний суперник в 6- му турі одеський «Чорноморець» переграв гороностаїівський Мир» - 2:0. Слінькін  на 29- й хв. відкрив рахунок, а Ковалець на 75-й хв. закріпив  успіх одеситів.

Донецький «Шахтар» впевнено здобув перемогу над друголігівським  «Арсенал - Київ» з рахунком – 3:0. Голи забивали : Малишев, 23, Едуардо, 41 та Гринь – на 75-й хв.

Криворізький «Гірник» отримав перемогу над колишнім прем`єр-ліговським «Іллічевцем»  з рахунком 3:0.  Швидкий гол Сітало на 2- й хв.  вивів криворіжців  вперед, а далі  наш земляк  Боровський на 69- й та 81- й хв. поєдинку двічі засмутив голкіпера з Маріуполя – 3:0.

     Комсомольський «Гірник-Спорт»  вдома поступився київському «Динамо» - 0:6. У киян голи забивали:  Кравець, 26, Ярмоленко, 38, Велозу, 56, Ярмоленко, 65, Антунеш, 68, Ярмоленко, 76. Ярмоленко хет-тріком відзначився.

 А ось і ще одна могла відбутися сенсація дніпропетровський «Дніпро», граючи проти сільської  команди  з  села зоря Саратського району Одеської  області, ледве-ледве змогли дотиснути друголігівську сільську команду. На 84- й хв. Ротань  здобув перемогу фіналісту Ліги Європи.

«Геліос»- «Говерла» - 1:0. Переможний гол на 90+4 забив колишній гравець «Олександрії»  Чередніченко.  Це вже четверта команда з ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ котра склала зброю, -  пропустивши в наступний  кубковий раунд  першолігівський  «Геліос» з Харкова.      

«Черкаський Дніпро» -  «Сталь» (Д)- 1:3. Голи забивали: О.Козак, 21, Бурлін, 54 (авт.), Кулач, 69, Батальський, 84.

 «Нафтовик-Укрнафта» - «Олімпік»(Д)- 0:2. Голи забивали: Драченко, 5, Поступаленко, 90+2.

 Наш сусіда-земляк з Петрового  ФК «Інгулець» отримав майстер-клас від луцької «Волині». У першому таймі   румунський легіонер Матей на 26-й хв. з гострого кута «пробив» Боброва, він же на 980- й хв. успішно виконав пенальті, хоча з картинки  відео було видно, що гравець «Волині»  впав сам по собі. За такі порушення правил гри пенальті не дають.  А втім, для дебютанта  другої ліги матч проти команди ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ – хороший спаринг-урок для успішної ходи в лідерах другої ліги. Стадіон  «Інгулець» був заповнений вщерть . Думаю, що для В.Кварцяного приїзд до районного центра, стадіон , футбольна атмосфера  залишать гарні думки за ФК «Інгулець».    

Матч «Кристал»(Херсон)- «Зоря» (Луганськ) відбудеться завтра 23 серпня о 17. 00.

Чотири команди ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  («Металіст», «Говерла», «Карпати» та «Металург») вибули з подальшої боротьби  за Кубок України.  Інші матчі також були цікавими і несподіваними для багатьох уболівальників.   

Попереду ще цікавіші баталії, ще більш ймовірні сенсації в 1/8 фіналу Кубку України.     

І.Мельник        

Просмотров: 1676 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]